Frisør i Maspalomas området?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Jorunn, 16 februari 2013.

  1. Jorunn

    Jorunn Medlem

    Noen som kan anbefale en frisør i området? Som gjerne snakker skandinavisk...hvordan er priser der nede feks på striper /slingor ?
     
  2. Heidi

    Heidi Medlem

    Kjenner ikke til området du nevner, men når det gjelder pris så registrerte jeg i Puerto Rico at prisen var milevis fra hva det koster i Norge. Angrer veldig på at jeg ikke gikk til frisøren på Portonovo når jeg først var der!

    Heidi
     
  3. Jorunn

    Jorunn Medlem

    Det jeg og skjønner at det er MYE rimeligere enn her hjemme.. men så er det erfaringen med nordisk hår da.... derfor kjekt med skandinaviske....


    Ingen fler med erfaring?
     
  4. elsueco

    elsueco Medlem

    I San Agustin shoppingcenter finns det två svenska damfrisöskor, en högst upp och en längst ner. Båda väldigt duktiga.

    Min fru var hos den ena bara för någon vecka sedan och betalade 85 Euros för klippning och färgning. I Sverige betalar Carola mer än det dubbla för samma sak.

    De finns massor av duktiga spanska damfrisörskor och som är ännu billigare. Att de kan håret är nog inte problemet, men det kan säkert kännas tryggare och man har 100% kommunikation.

    Lycka till!
     

Dela sidan

  1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
    Stäng notis