Tack för att ni hänger på forum

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Webbred2, 9 september 2013.

  1. Webbred2

    Webbred2 Medlem

    Vi som jobbar med att hålla igång kanarieoarna.nu och forum uppskatta naturligtvis att många hänger på forumet. Visst ser vi att fb blir allt vanligare för att utbyta info om GC och övriga öar. Den som har ett konto på fb bör lägga en länk till vårt forum och på så sätt bli vi fler. Genom sökfunktionen på forumet finns ett gigantiskt arkiv med info som byggts upp under många år, det är en av fördelarna jämfört med fb.

    Kom också ihåg att använda länkarna på kanarieoarna.nu när du bokar resor, hotell och hyrbilar och på så sätt kan vi fortsätta att driva den mest populära portalen som har fokus på "sju öar under samma sol"
    Tack!
     
  2. Tror att denna fina sommar gjort att inte många vill sitta inne vid datorn. Så har det varit för mig illafall. När sommartiden är slut och det blir mörka kväller. Kommer säkert fler att vara här inne. Själv har jag fått många fina tips här. Blir att titta runt på resor till våren. Blir inte Teneriffa illafall. Soliga varma Smålands hälsningar/Ewa
     
  3. tjollan

    tjollan Medlem

    Eftersom att jag på eget bevåg startade sidan på Facebook då Facebook var nytt i alla fall för mig :) så har jag en idé någon av er som har denna sida kan ju kontakta mig på Facebook så få ni mer änn gärna bli moderator på sidan tillsammans med mig!
    Tack vare er så har jag riktigt blivit Canaria fantast!

    MVH Åsa Olofsson
     

Dela sidan

  1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
    Stäng notis