Aktiviteter för 14-åring på GC...

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av MattiasBredberg, 6 augusti 2012.

 1. Någon som har ett tips på kul aktiviteter för en 14-åring på GC?

  Vi brukar åka till aqualand när vi är där så det blir det den här gången också. Vi har också varit på Palmitos Park, men vi var där sist och det kanske inte är lika kul igen.

  När vi var i Turkiet nu i somras så provade han på dykning som vi bokade genom Fritidsresor. Man kunde åka med också utan att dyka (känns bra som vuxen att vara med och se till så att allt fungerar) Någon som har tips på någon arrangör som anordnar något liknande på GC? Någon man känner man kan lita på (säkerhet osv)?

  Andra tips en tonåring kan tänka sig att göra?
   
 2. Heidi

  Heidi Medlem

  Det finnes dykking også på Gran Canaria. Hør med ditt reiseselskap. Ved Bahia Feliz finnes en go-cartbane som visstnok skal være veldig bra, og helt sikkert populært hos de fleste tenåringsgutter. Har dere vært i Sioux-city? Vi har ikke vært der, men tror kanskje at det også kan være en grei ting å se. Vi har to tenåringer.


  Heidi
   
 3. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Ska även finnas djuphavs fiske, vet min man va på det för några år sedan, dom fick faktiskt upp små haj ungar, rätt intressant, båten utgick från Puerto Rico, tror dom fick tag i detta via brochyrer som brukar sitta i receptionerna vid hotellen.

  Marie:)
   
 4. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Nästan alla vattenutflykter utgår från Puerto Rico. Det är populärt att åka på delfinsafari!
   
 5. Hej, tack för ditt svar. Vi bokar själva, så vi måste nog leta upp något på egen hand. Tänkte om det fanns någon som gjort något liknande det vi gjorde i Turkiet och kände till en arrangör man kan lita på.

  Gocartbanan är en bra idé. Vi bor ju i Bahia Feliz så det ligger ju bra till.
   
 6. tindaya

  tindaya Medlem

  Tittade lite runt, hittade denna i Puerto Rico, sidan finns på olika språk dock inte på svenska men på engelska, finns telefonnummer, samt priser och annan information: http://bucearengrancanaria.es/

  Anette :)
   
 7. Tack, jag lyckas inte hitta någon engelsk version..., är jag blind?
   
 8. tindaya

  tindaya Medlem

  Mattias, jag var så säker på att jag kunde välja språk . . . hittar inte det nu heller på engelska, men skall leta reda på det igen, återkommer [:I]Hittar jag det inte ringer jag dit [:p]
  Anette:)
   
 9. tindaya

  tindaya Medlem

  Nu skall vi se: du klickar på länken jag skickade, i vänstermarginalen klickar du på "Centros de buceo" (ung. "dykcentra/platser")på nästa sida klickar du på ENTRAR (står stort i mitten av sidan) och då kommer du in på en sida med en lista på olika ställen, klicka på Topdiving t.ex. i Puerto Rico (som kommer som nr 2 på listan) och DÄR kan du välja språk [:eek:)]engelska, tyska, holländska, franska. Lycka till, går det inte så skrik till[8D]
  Anette:)
   
 10. Tack, nu hittar jag ju en hel del!
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis