arbete!

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av pederE, 28 april 2019.

 1. pederE

  pederE Medlem

  hej Tänkte fråga om någon vet nått företag som söker folk!? det är inte så noga vad det är bara man kan få flytta dit å arbeta!! mvh PEder
   
 2. Welltours

  Welltours Medlem

  Hej Peder!
  Här kommer några snabba och enkla tips värt att kolla upp för dig:
  -Om möjligt är, så se om du kan besöka tex. San Agustín i September innan högsäsongen drar igång i slutet av okt/början av nov. San Agustín är var du hittar flest svenskar här på ön och då skapar det såklart en efterfrågan på folk som också kan prata svenska. Gå runt från ställe till ställe som tex. hotell, barer och restauranger med medtagen CV. Gör sedan samma sak på de andra turistorterna som: Play del Ingles, Maspalomas, Puerto Rico, Mogán m.fl. Att söka jobb direkt på plats är alltid det bästa även här.
  -Ställ frågan högt i någon av dessa facebookgrupper: "Svenskar på Gran Canaria", "Skandinaver på Gran Canaria" och "Svenskar i Puerto Rico".
  -Det finns flera svenska telemarketingföretag här på ön som brukar annonsera på den svenska arbetsförmedlingens hemsida, ta gärna en koll även där.

  Lycka till :)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis