Bilbarnstol

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Flash_Rocker, 14 oktober 2009.

 1. Flash_Rocker

  Flash_Rocker Medlem

  Hej!

  Vi är en trebarnsfamilj som ska till Puerto Rico i December. Vi har varit där förut och hyrt bil och åkt med taxi. Detta utan barn dock. Nu har vi en på 4,5, en på 3 och en som kommer var 4 månader vid tillfället. Då vi har tänkt att fara en sväng till San Agustin, och vissa i sällskapet inte vill åka buss (7 vuxna, 5 barn) hade vi tänkt att ta taxi. Men frågan är om det går att få tag på någon taxi i Puerto Rico med bilbarnstol? Jag vet att en del uthyrningsfirmor har så att man kan hyra barnstol, men hellst skulle vi vilja ta taxi så vi kan dricka ett par öl också. Finns det någon här som kan svara på detta. Annars kanske ni rekommenderar någon bra biluthryningsfirma som har bilbarnstolar? Om någon har uppgifter om vad det kostar extra med bilbarnstol i taxi/hyrbil skulle det uppskattas...

  Tacksam för svar!

  P.S. Hiitade inte mycket om detta i "search" delen.
   
 2. Pellis

  Pellis Medlem

  Jag skulle ta med mig två sittkuddar till de "större" barnen och sen en sån liten bärbar bilbarnstol till minstingen. Taxibilarna har def inte bilbarnstolar och uthyrningsfirmorna har mestadels framåtvända. Jag förstår att ni kanske inte kan ta med er tre bakåtvända stolar men sittkuddar är ju OK att sitta på under några korta turer. Minstingen skulle jag aldrig aldrig någonsin sätta i en bil utan bakåtvänd bärbar bilbarnstol. De flesta spanjorer sätter sina barn framåt från några månader och uppåt i bilbarnstol. Jag har själv tre barn och har släpat både sittkuddar och bilbarnstolar på planet.
   
 3. Flash_Rocker

  Flash_Rocker Medlem

  Hej.

  Jo vi tänkte faktikst på det att ta med den bakåtvända bärbara stolen till den lilla. Men den tar ju inte så stor plats... men som du säger, så tar ju ju stolarna till de andra två stor plats. Men kanske så får vi låna två sittkuddar... Sen vet vi ju hur trafiktempot kan vara där nere så klart att barnen ska sitta så säkert som möjligt.

  Tack för svaret.
   
 4. Jag och min familj gjorde den missen att vi inte tog med en bakåtvänd bilbarnstol när vi på Gran Canaria förra året. Det flesta bilfirmor har bilbarnstolar som går att sätta bakåtvänt men de som vi hittade var av usel kvalité. De var väldigt svårt att få barnstolen att sitta stadigt.

  Den missen gör vi inte om igen fast nu är det snart dags för sittkudde för lillgrabben.
   
 5. Rob

  Rob Medlem

  Jag har en bakåtvänd bilbarnstol här i San Agustín.
  Kontakta mig eller Pellis, så kan du hämta den här när du kommer.
   
 6. Hans Hagdahl

  Hans Hagdahl Medlem

  Hej,

  Vi ska till GC under dryga tre veckor fr.o.m. slutet januari 2017. Barn/barnbarn kommer på besök en vecka och jag behöver få tag på en bakåtvänd bilbarnstol 13 - 20 februari 2017. Har ingen lust att hyra en via biluthyrningsföretaget för hela tiden och nästan 1000 kr! Någon som kan hjälpa till??
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis