Blue Star Dunas Maspalomas

Diskussion i 'Boende på Gran Canaria' startad av pekkak, 20 augusti 2007.

 1. pekkak

  pekkak Medlem

  Hej!

  Ska åka med familjen till Blue star dunas maspalomas 2 v den 28/11 och undrar om någon vet något om hotellet och framförallt deras all inclusive concept, är det bra mat?, finns det mycket att välja på? - flera restauranger? olika rätter olika dagar?osv. Hur är öl och vin och är drinkarna bra eller är det typ plastmugg utan is?. Vad är det för glass som barnen får? Hur är frukosten och tilltugget i poolbaren. Vad är det för tider som gäller?

  Är det något annat att tänka på?
   
 2. Jonas71

  Jonas71 Medlem

  Hej!
  Tror att det kan vara svårt att hitta någon från Sverige som har efarenheter därifrån då detta är alldeles nytt för i år hos fritidsresor.
  Även jag hoppas att det kommer åsikter längre fran i från er som har varit där.
  Hade själv tänkt boka,men den lägenhetstypen som vi önskade blev snabbt fullbokad.
   
 3. pekkak

  pekkak Medlem

  Så var vi hemma efter 2 kanonveckor, vädret var helt perfekt, 24-27 grader varje dag, solen sken undantaget 2 em. Hotellet kan jag varmt rekommendera, särskilt för barnfamiljer. Kanon med bungalows då man har en uteterass och en gräsplätt där barnen kan leka. Många fina poolområden. När det gäller all inclusive så var det över all förväntan, riktigt bra mat och kanondrinkar. Glassen till barnen var väl enda bottennappet så glass får man köpa ändå. Trots att vi var 2 veckor så blev vi inte less på maten, åt lunch ute några få gånger när vi tex var till Aqualand.
   
 4. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Vad härligt det låter..välkomna tillbaka då[8D]
  Vad tyckte ni om Aqualand?


  AnneliH som längtar till solen
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis