Cerveza

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av AnneliH, 11 april 2008.

 1. Cina

  Cina Medlem

  :);)[^]
  Hon är 22 år
  ska stanna i två veckor
  hälsa på sina släktingar och mina vänner.
  hälsa på vår sjuka vän som ligger på sjukhuset.
  Åka till syd o bada säkert.
  Åka till Teror mm.
  Hon pratar felfri spanska.
  ja snart landar planet..om ca 20 minuter..[:p]
  Mamma Cina
   
 2. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Va härligt, då är hon lika gammal som våran son som va med i febr, han tyckte det va underbart, han fick ju lite dålig semester i sommras när han kom våran andra vecka, benny blev ju så sjuk då och fick också ligga på sjukhus. Du Wesse har du provat ron miuel och cognac? jättegott hälften av varje, det brukar vi ta in efter maten testa det:) Tycker också det är synd man inte kan få tag i det på bolaget[:p]:)
   
 3. wesse

  wesse Medlem

  Jag har en skvätt kvar efter sista resan och om man skulle testa blanda i cagnac så skulle den ju bli drygare, tackar för tipset fbmarie:)
   
 4. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Wesse du måste tala om vad du tyckte:) Vi brukar alltid skämta och säga vi vill ha en medicin;) Så på bakkekroa jag alltid talar mig varm om, vet dom direkt vad detta är skål på dig:D[:p]
   
 5. wesse

  wesse Medlem

  Jag får återkomma senare i kväll efter middagen med vad jag tycker om blandningen[:p]hoppas att den kan bättra på kanariesjukan[xx(]för den är svår nu;)
   
 6. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Håller verkligen med dig, vännerna till oss har väl landat nu antar jag, själva får vi vänta till tjugonde augusti men den som väntar på något gott....[8D]
   
 7. wesse

  wesse Medlem

  Marie..ja då har man provat din medicin och den får **** av *****[:p]
  men inte hjälpte den på kanariesjukan[xx(]den blev bara värre:([V]
  men nu är det bara 171 dagar kvar:)
   
 8. Bronzom

  Bronzom Medlem

  Jag har märkt att flera på vårt forum använder "Kanariesjukan" för att beskriva längtan efter K-öarna. Förr i tiden var Kanariesjukan lika med magsjuka . Har jag fel eller ? Någon som tycker som jag ?
   
 9. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  va bra det blev fyra av fem, tyvärr kanjag ju inte hjälpa dig med kanariesjukan:) bara göra den värre pratade med vännerna som installerat sig nu och det är härligt väder. Här i Trollhättan är det 5 grader, beträffande länken så va jag ute på den och jag och mannen tror den är fullt laglig, och ska man beställa ron miel finns det ju faktiskt i plastflaskor, tänkte på frakten vännerna köper alltid på plastflaska, i och för sig inte så trevligt att bjuda på om man får främmat[:I] men då får man hälla upp på karaff eller liknande ha en trevlig kväll hälsar marie[:p]
   
 10. Cina

  Cina Medlem

  Helt rätt..turisterna fick magsjuka ..varje vecka ...resturangsåserna var de största bovarna..för de åkte in o ut från borden
  Nu har det blivit jättekoll från Hälsomyndigheterna i Spanien ..jättebra tycker jag

  kontakta FKassan för kanariesjukan...
  Här:http://www.youtube.com/watch?v=wXoItUS6ofo
   
 11. tindaya

  tindaya Medlem

  Ja, Kanariesjukan på den tiden var inte trevlig att få, tack o lov klarade jag mej, magen var väl van vid alla basiluskerna, men det var synd om turisterna . . . många botade det ju med (precis som idag o de e bra medicin) Fernet Bianca eller liknande . .

  Men jag blev faktiskt sjuk varje gång jag åkte till Sverige på semester när jag bodde här som ung. Tradition var att min mamma dukade upp (oavsett tid jag kom på dygnet), köttbullar, sill, janssons och jag vet inte vad, för att inte prata om mjölk, ost, limpor, riktigt smör, äppelkaka, vispgrädde etc - jag låg normalt sjuk i ett par dagar efter det (och det var inte på grund av kvantiteten om ni nu tror det [}:)]). Min mage var helt enkelt inte van vid den bakteriefloran som fanns i Sverige.

  [:X][:X][:X]
  Anette :)
   
 12. wesse

  wesse Medlem

  Den länken träffade mitt i prick[}:)] det är många som far mycket illa:(
   
 13. svecla

  svecla Medlem

  Underbart att komma hem till Ängelholm med RÖGLE i elitserien, den är värd minst 2 st Tropical
  Clas
   
 14. Bronzom

  Bronzom Medlem

  Grattis Svecla ![8D] Du fick säga vad du ville och ändå hålla dig till tråden, smart !!;);)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis