Charterhjältar

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av cattis2, 25 januari 2009.

 1. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Hej grodan, argunegin är det i, själva hotellet, sedan visar dom små snuttar från olika ställen, idag var dom ju t.e.x i Pueto Mogan, och Puerto rico, sedan visade dom även från Kashba köpcentrum i Pdi
   
 2. grodan

  grodan Medlem

  Tack Marie!!
  Jättesnällt att du ville svara:)
  Är ju lite grön på gran canaria..[:eek:)] Reser till helgen m barnen..sån minivecka..Kan INTE fatta att det är sant!
  Lääängtar så efter värme.
  Kram

  Grodan
   
 3. Bronzom

  Bronzom Medlem

  Efter gårdagen program kan jag bara konstatera att jag är glad att jag inte jobbar som reseledare i dag.Det verkar som att "ligga i lumpen", med teambildning och allt dom har.Och att tydligen bo på samma hotell som gästerna, vilken avkoppling? Och att ha ung och oerfaren personal, tycks vara modellen. Dom är lätthanterliga och ställer inga krav, och billiga.Tänk att det är så fortfarande ! De har alltid varit så att reseledarna har jobbat under vidriga förhållanden många gånger.Och har dom synpunkter eller klagar, får du sparken direkt.
  Så är det att ha ett så kallat" drömyrke" ! Jag vet efter många år på Gran Canaria som reseledare.;);)
   
 4. elsueco

  elsueco Medlem

  Såg just senaste avsnittet över nätet.... min enda kommentar; Vilket pekoral!
   
 5. Bronzom

  Bronzom Medlem

  Håller helt med dig ! Såg i går reprisen på "Semestersvenskar" som är liknande program på Kanal 4 onsdag. Vilken skillnad de var, naturliga guider från "Fritte" som var rätt charmiga.Inte dom sprättar som Ving visar upp i Kanal 5, vilken dundermiss av Vingresor.
   
 6. rogman

  rogman Medlem

  Håller med föregående talare til 100%...synd att dessa ska förstöra när det äntligen handlar om GC på tv.
  Tror jag ska mejla femman å Ving..
   
 7. Murvill

  Murvill Medlem

  När vi var på Hotel Palmera mar förra veckan dök Leidy från serien upp på grannbalkongen. Hon inspekterade städningen hos grannen efter de åkt hem.
  Ja va fan vi blev ju så till oss (eller det kanske var mest jag:D) så vi bad henne komma över till oss.

  Hon kom över och frun tog ett kort på hon och mig:D.
  Ja hon tog ett kort på mig och frun också.
  Kan meddela att hon är en jättetrevlig och kunnig reseguide.
  Sa jag snygg också.
  Hur som helst var det väldigt trevligt.
  Däremot så har Palmera Mar nog gjort sitt tror jag.
  mvh
  Murvill
   
 8. tjollan

  tjollan Medlem

  Ja visst vinklar tv många gånger och så vidare men jag byter kanal! Tycker det är lite pinsamt. Dom borde skicka vi på foruemt istället ;)
   
 9. Bronzom

  Bronzom Medlem

  Rogman ! Och ni andra...Kanal 5 har på sin webbsida flera ställen där man kan tycka till om programmet.Jag har gjort flera inlägg,om de nu spelar någon roll.Jag är kanska säker på att guiden Nicholas läser allt! Fåfäng som han är.;)
   
 10. Cina

  Cina Medlem

  Vi kan inte alla älska varandra, men vi kan definitivt alla respektera varandra. Bra att tänka på.

  Detta program heter ju Charterhjältar det är ju vinklat att visa hur det är att arbeta som reseledare dag o natt med lite vila o sömn.

  Alltid måste du vara glad och hjälspam och alltid med ett leende på dina läppar...

  Men de har ett otroligt roligt jobb nu..

  De duger som de är..de gör ett svårt o tufft jobb.
  cina
   
 11. Pellis

  Pellis Medlem

  Jag kommer hur som helst att titta ikväll även om jag tycker att det är halvbra. Missade förra måndagen dock måste jag säga att Semestersvenskar gjorde ett bättre intryck!
  Ska bli roligt att se om de är på flygplatsen och tar emot när jag och Melker kommer den 28:e.
  Kvällens avsnitt kanske blir det bästa någonsin! Själv hade jag gärna gjort några "hundår" utomlands som reseledare, hade passat mig perfekt.
   
 12. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Tycker också det är halv bra, semestersvenskar bättre. Vi mötte hon tjejen lady eller hur det nu stavas, på flygplatsen när vi kom ner,Benny slängde några ord till henne, han kunde väl inte låta bli för snygg är hon:D
   
 13. Anders 53

  Anders 53 Medlem

  Jag är glad att dom visar lite sommarbilder från Kanarieöarna och andra ställen när man sitter här fast i vintern. Riktigt skönt att få slippa den där Sporten och få möjlighet att se något som man gillar.

  Tror dom som jobbar där nere är ganska trötta på svenskar som klagar på allt.Jag tycker dom gör så gott dom kan speciellt med tanke på vad dom tjänar.
   
 14. chica

  chica Medlem

  På tal om vy. Någon som såg programmet Stockholm-Arlanda förra veckan. Då fick man bl.a. se från en flygning med Norweigan från Las Palmas som blev försenad med övernattning i Las Palmas som följd. Underbart att se en glimt av Las Canteras och havet samt intressant i övrigt tyckte jag.
   
 15. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Ja jag såg det, tyckte det också va ett käckt program, tyckte det kändes så konstigt när man såg flygplatsen och visste att där stod vi för 1 vecka sedan:DTycker bara ibland på sådana program att passagerarna blir så arga många gånger, personalen kan ju inte exempelvis hjälpa om det är något som strular med planet, det handlar ju dock om flygsäkerhet m.m. Det visade dom ju mycket också på det som gick på femman airlane, från England där va dom ju totalt vansinniga ibland[}:)]:)
   
 16. rogman

  rogman Medlem

  Bronzom: det var nog en bra ide att skriva där men fråga om rätt personer läser det. Så jag mejlade istället till chefen för Ving, tror jag i alla fall.:)..hoppas det tog lite skruv.

  Gav dom lite förslag inför nästa säsong som jag hoppas kommer trotts allt...men 100% bättre

  Kanske några av er här på forumet får ett mejl från producenterna...eller inte!:D
   
 17. Bronzom

  Bronzom Medlem

  Bra initsitativ Rogman !Hoppas ditt brev hamnade rätt, för chefen lär väl ha filter på vägen.Förlåt oss Cina om vi är gnälliga. Men jag tycker man ska säga till om man reagerar på något. Jag kan ibland tycka att vi svenskar är otroligt fogliga, vi finner oss i de mesta, utan minsta"pip".;)
   
 18. rogman

  rogman Medlem

  Visst kan det ha fastnat i chefens filter. Hoppas dom lyssnar på folket och gör en säsong (6 avsnitt kan man väl knappast kalla för säsong)till. Mer likt fyrans fast från vårt älskade GC
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis