Det finns bra sätt...

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av GeoDivaGirl, 25 oktober 2011.

 1. GeoDivaGirl

  GeoDivaGirl Medlem

 2. farkost

  farkost Medlem

  Ja inte tänker jag sätta mej på ett Ryanairplan i alla fall. ;)

  solis
   
 3. Rob

  Rob Medlem

  Mej veterligen har ingen dött av att åka med Ryanair....
   
 4. cilla2

  cilla2 Medlem

  Allt som står i kvällstidningarna ska man ta med en nypa salt, de överdriver väldigt ofta för att det ska låta så dramatiskt som möjligt. Det som användes var så kallad speed tejp (en sorts alluminiumtejp)som i stort sett alla bolag använder för flygplansreparationer.

  Det här är ingen vanlig tejp precis, den är extremt stark. Jag vet om en reparation av en wing tip fairing med speed tape som satt kvar i flera år tills flygplanet kom in på en stor översyn där man bytte ut den skadade fairingen.

  Min gissning är att efter ett rutbyte så fanns det inte tid till torktid för sealing i spalten mellan ruta och kropp och då tätar man med high speed tape tillfälligt. Givetvis sitter en riktig packning under rutan och skruvförbandet. Detta är bara en personlig gissning dock, jag är ingen flygplanstekniker ;)

  Mvh
   
 5. xerxses

  xerxses Medlem

  Vad är det här för trams...

  Enligt säker källa så användes tejp av märket Scotch som är en kvalitetsprodukt och ej att förväxla med annat lågpristjafs.[:eek:)]

  Flyger gärna med Ryanair och har gjort det många gånger. Funkar utmärkt med dom, nackdel jag får en längre transfer till Skavsta alternativt Västerås.

  Sista flygningen var det lite för varmt i kabinen...nu ökar intresset för Ryanair....de flyger numera med fönstren öppna.[8D]

  Med hälsning från Svea Rikes huvudstad//Xerxses
   
 6. helmerstig

  helmerstig Medlem

  Ja, frågan är hur trovärdig passageraren anthony neil är som källa. Tur att det finns flygbolag som ryan air, som gör att flygresor inte behöver vara lyx, utan överkomligt för vanligt folk.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis