fbkmarie

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av tindaya, 20 augusti 2008.

 1. tindaya

  tindaya Medlem

  Har just pratat med Marie och lovade att skriva och hälsa till er alla på forumet! [8D] Hon mår utmärkt men blev chockad idag som alla andra när hon fick höra om flygolyckan. Canaria hade tydligen kommit i tisdags vad hon förstått.
  Natti mer eller mindre
  Anette :)
   
 2. Anders 53

  Anders 53 Medlem

  Tack för att du medelade.Sov gott
  Anders
   
 3. Cina

  Cina Medlem

  :(:)
  Glad att höra det
  Ledsen att veta att så många har drabbats av sorg.
  Cina..tack Anette för du meddelat oss detta ;)
   
 4. tjorven

  tjorven Medlem

  Åh..va bra att Marie hörde av sig till dig Tindaya..Hon ringde mig också..Jag tänkte skriva att allt var bra med dom men så såg jag att du hade hunnit före.Jätte bra..Flygresan hade gått bra för dom.:Dom flög över England idag sa hon..En mil från London upp i luften. Tråkigt med flygolyckan. Liv till spillo. Vet inte vad man ska säga.
  Sov gott alla.Vi hörs.Kram Lena
   
 5. tindaya

  tindaya Medlem

  Hej mitt i natten nästan, jo de e det även här. Marie kommer imorgon eftermiddag med sin man och det skall bli mycket trevligt! Canaria ring mej, du slår väl ihjäl mej men nu har jag blandat bort tel.nr. igen. Har två personer med samma namn o det blev fel[:I][|)]
  Kram Anette :)
   
 6. tindaya

  tindaya Medlem

  Så fick jag lära känna Marie och hennes Benny - mycket mycket trevligt var det. Fantastiskt säger jag igen att genom att prata med varandra på forumet känns det som gamla vänner när man ses även om man aldrig har träffats tidigare. Marie hälsar till er och skriver när hon kommer hem igen. Och tiden bara sprang iväg där vi satt och myste pa taket . . .[:eek:)]
  Trevlig helg o kram [:p]
  Anette :)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis