Flygolyckan i Madrid

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av AnneliH, 20 augusti 2008.

 1. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Hoppas av hela mitt hjärta att det INTE är någon från detta fourm som var med på planet[:0]:( Hemska tanke! Hoppas ni mår bra allihop!

  AnneliH som längtar till solen
   
 2. Pellis

  Pellis Medlem

  Ja nä jag är alldeles skakig! Vi har ju åkte den flighten hur många gånger som helst + att jag har skickat barnen ensamma där.
  Säger bara; nej nej nej, sånt här får inte hända för nu kommer jag att bli ännu mer flygrädd...!
   
 3. Bronzom

  Bronzom Medlem

  Någon som vet hur vår fbkmarie åkte ner ? Hon åkte ner i går eller i dag ? Någon som vet, kanske du Tindaya ?
   
 4. Cina

  Cina Medlem

  Hej...vilken rysare..och detta hände på plattan och inte i luften.
  Hur många gånger har vi inte åkt den rutten.
  Tänkte på fbmarie...såg nu i sista inlägget att hon åkt från landvetter.
  Cina
   
 5. cattis2

  cattis2 Medlem

  Marie åkte från Landvetter. ( Blev fel, jag raderade när jag skulle lägga till, sorry)
  Är inte även Canaria på väg till Gran Canaria idag?
  Cattis
   
 6. tindaya

  tindaya Medlem

  Har precis kommit hem o tittar på TVs direktsändning, fick inte reda på om olyckan förrän för en stund sedan. fbkmarie landade tror jag på tid imorse kl. 11.15, har för mig att även Canaria skulle komma på förmiddagen. Tror det står någonstans på forumet. Tydligen med detta flyg var det Lufthansa som hade samarbete med Spair. Ännu så länge släpper de inte ut vilka nationaliter. På flygplatsen i Las Palmas tar läkare och psykologer hand om de som väntade på passagerarna. Och tydligen skall ett plan ställas till förfogande för dem som vill flyga till Madrid. Tydligen ligger ca 50 passagerare brändskadade på olika sjukhus. Det talas även om 19 oskadade.
  Anette
   
 7. lill

  lill Medlem

  Herregud, vá hemskt!!! Tänker på de stackarna på planet och deras anhöriga. Ja, vad mer kan man säga... Kram till er alla!/Lill
   
 8. anneghost

  anneghost Medlem

  Min första tanke var att jag hoppades så att det inte var någon härifrån med på planet..... vad jag kan läsa på aftonbladet så verkar det inte vara några svenskar med på planet...

  Annelie
   
 9. anneghost

  anneghost Medlem

  Nej, nu när jag läser så står det att enligt spansk radio fanns det svenskar ombord...

  Annelie
   
 10. tjollan

  tjollan Medlem

 11. tindaya

  tindaya Medlem

  Jag tittar på flera TV-kanaler och de har inte sagt något om nationaliteten ännu. Tydligen ger olika radiokanaler olika besked. Vet inte om min dotter (Spanair, Malaga)har rätt, enligt henne kom flygplanet från Frankfurt och mellanlandade i Madrid för att ta upp fler passagerare. Just nu officiella siffran 146 döda och 26 skadade. Men ni har kanske snabbare nyheter i SVerige, vem vet . . .
  Anette
   
 12. n/a

  n/a Medlem

  Inte utan att man blir oroligare inför kommande resor,ytterligare ett bevis på att vi bara har livet till låns.
  Tankarna går så klart till alla anhöriga vid en sån här katastrof.
  Måtte det inte vara några svenskar ombord.

  solis
   
 13. tindaya

  tindaya Medlem

  Nu sa de precis att det antagligen fanns skandinaver ombord och att anhöriga skall identifiera dem i Madrid . . . samt passagerare fran centraleuropa, tror rätt många kanariebor vad jag kan förstå när jag lyssnar på anhöriga på flygplatsen.
  Anette
   
 14. Bumpen

  Bumpen Medlem

  I Aftonbladet står det att två passagerare kom från Arlanda. Huvaligen så hemskt! :(
   
 15. Cina

  Cina Medlem

  Garcia åkte ned idag oxå...med sin mamma.
  Pratade nyss med en vän här i Stockholm, deras dotter flög till Madrid från TF, landade precis när olyckan hade skett, så nu sitter hon där stackarn helt solo o väntar på ett Spanair plan till Stockholm , hon är så ledsen och rädd. Ska landa här 23:30.överaltt är det gråt o tårar hade hon sagt..pobre sita.
  Fy vad hemskt...// Cina
   
 16. tjollan

  tjollan Medlem

  Hm usch nu står det två svenskar med en på sjukhus en inte hittad ännu. Huvva. Sänder tankar av omtanke till dom drabbade. På väg mot nå så underbart som blev så tragiskt.
   
 17. tindaya

  tindaya Medlem

  De säger nu att enbart 11 (eller 16) personer är identifierade ännu så länge - vad hemskt, vilken fruktansvärd väntan för de anhöriga. Ca 300 anhöriga är på väg eller skall åka till Madrid från Las Palmas tillsammans med läkare och psykologer.
  Anette
   
 18. chica

  chica Medlem

  En svenska från mellansverige är räddad och befinner sig på sjukhus och mår efter omständigheterna väl. Ytterligare en svenska är rapporterad saknad. Man blir påmind om hur skört livet är och tankarna gick även för mig först till alla forumet med en tyst bön om att det inte var någon av er eller era nära och kära som var med det planet. Hoppas ni alla mår bra, kram och god natt!
   
 19. tjollan

  tjollan Medlem

  Två svenskkor enligt tv4 nyheter. Inte bra!
   
 20. Anders 53

  Anders 53 Medlem

  Fan vad orolig man blir när sånt här händer. Måtte det inte vara någon av oss här. Men det är ju lika illa vem det än är. Hoppas vi får höra av våra vänner när det går.
  Anders
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis