Gran Canaria i augusti?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av jenny_u, 4 februari 2008.

 1. jenny_u

  jenny_u Medlem

  Vi har bokat resa till Gran Canaria (Bahia Feliz) i augusti. Frågan är om det är en bra månad att åka? Vi kommer resa två familjer med 5 barn som är 2, 4, 5, 10 och 12 år gamla. Jag har alltid sett Kanarieöarna som ett vinterresmål, men så har jag också läst att sommarklimatet också är ok, jag tänker framförallt på att det inte får vara FÖR varmt för de yngsta barnens skull. Någon som vet?
   
 2. klara

  klara Medlem

  Hej!
  Jag tycker, att ni har gjort fullständigt rätt att boka en resa till gc i augusti. Det är inte den fuktiga värmen, som det är i medelhavsländerna. Klimatet är väldigt behagligt på sommaren, har varit där nere flera ggr under sommaren.

  Lycka till!

  Klara
   
 3. Bronzom

  Bronzom Medlem

  Håller med ![8D] Gran Canaria är toppen på sommaren.Varma sköna kvällar och nätter. Men aldrig för varmt.;)
   
 4. Cina

  Cina Medlem

  Det är toppen att vara där på sommaren...MEN det kan bli varmt och då stiger mätern upp till 40 grader eller mer.
  Det kan komma in en cirocco, då det under några dagar förs in en något varmare luftström från Sahara. Och ett fint sandmoln drar in över öarna.Då vill man gärna vara vid havet eller vid poolen..
   
 5. n/a

  n/a Medlem

  När är det som varmast på sommaren då ,är det i Juli eller Augusti? Huu är skillnaden på vädret på Maj och Augusti?? Sus


  sus
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis