Här kommer lite bilder

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av fbkmarie, 10 september 2008.

 1. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Har kopierat över från mobil lite bilder från våran resa en del lite suddiga.

  kram marie:)
   
 2. klara

  klara Medlem

  Jättefina bilder. Roligt, att se. Nu är det bara 38 dagar kvar till avresa. Dejligt!

  Ha det bra.

  Irene
   
 3. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Hej klara, nja fina o fina, det va ju lite suddiga, men till februari ska jag köpa en riktig kamera:) Hoppas du kommer iväg till anfi beach. det regnade och va mulet när vi skulle åkt, sedan dagen efter hade man ju lite att göra eftersom vi skulle hem dage:Dnm efter.Får göra ett nytt försök i februari:D förstår du väntar, gud va härligt, speciellt nu när det drar sig mot höst[xx(]
   
 4. klara

  klara Medlem

  Hej!

  Vet du om det paret som var med på bild från Stockholm har bott på Buenos aires? Vi bodde där första gången sommaren 2002, innan det blev renoverat där. De är så lika ett par som bodde där samtidigt som vi.

  Irene
   
 5. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Då är det säkert dom för dom bor alltid där, vi lärde känna dom nere på gc för 5 eller 6 år sedan, och dom har alltid bott där. Rätt kul att träffas där och bli kompisar, vi träffas även här hemma i sverige flera gånger om året, och talas vid i telefonen flera gånger i veckan, vi har också bott på buenos aires, men jag är mer svag för bungalow där man har sin egna lilla täppa:)
   
 6. klara

  klara Medlem

  Mig veterligt är han norrman och hon kommer från Stockholm. Ju mer jag tittade på dina bilder, ju mer säker är jag på att det är dem. Världen är trots allt väldigt liten ibland, även när man är på Gran canaria. Jag har till och med träffat på grannen därnere någon gång.

  Irene
   
 7. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Det stämmer, han är norrman och hon är egentligen från början norrländska, men flyttade till stockholm, dom är också alltid på gc två gånger om året, vi åker alltid samtidigt, förutom februari då åker dom en vecka tidigare för dom är alltid tre veckor då, så du har allt rätt det är dom Trond och Britt-Marie heter dom:) va konstigt det kan bli:D
   
 8. anneghost

  anneghost Medlem

  Härliga foton och roligt att få se bilder på dig och Tindaya. Får sådan längtan till denna ö..... Ångrar mig nästan att jag inte ska åka nästa år till ön....... Vi har nämligen fått ett erbjudande från en vän som har en lägenhet i Benidorm på fastlandet, så vi ska hyra deras lägenhet i två veckor istället. Det ska bli jättekul att få se lite av fastlandet men det kommer att kännas konstigt att inte åka till Gran Canaria.

  Annelie
   
 9. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Hej annelie, det är ju alltid roligt att se hur folken ser ut som man pratar med:) Synd bara dom blev suddiga, benny (maken) har inte lärt sig sin nya mobil ännu, men i februari ska jag köpa kamera så det blir kanske lite bättre bilder att sätta in då:)
   
 10. coconut

  coconut Medlem

  AnneliH...vi sviker troligtvis oxå Gc å åker nog inte ens till spanien, vi e inne på bulgarien, å blir det inte d så blir det mallorca...kan va kul å se annat me...

  marie, jag tog ett kort på han den stora katten oxå när vi var ner, just för å visa dig att han fortfarande var vid liv, du trodde ju inte de. För det va väl den katten du menade? ska verkligen försöka få till mina kort..min data e knäpp för tillfället, måste nog omformateras å jag kan ju inte det...:( härlig terassen såg ut....:)kram
   
 11. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Hej coconut, jodå gordo kom andra dagen vi kom ner, sedan lämnade inte han oss förrän vi skulle hem:)Han va som en säck havre varje gång vi skulle ta ut honom, han fick ju inte va inne när vi inte va hemma, och inte heller på natten. varje morgon vaknade vi av hur han med sin tass satt och slog i terass dörren så det bara skallrade:D då vad det snabbt upp och släppa in honom så han inte väckte hela kvarteret.:) Usch alla vänner vad jag längtar tillbaka[xx(] man hinner inte hem förrän man vill ner igen:( men blir det bara första advent går ju tiden fort fram till februari[:eek:)]är så avundssjuk på alla er som ska åka under hösten, men ni kan väl ta vägen förbi och hämta upp mig va!!! I alla fall ha en trevlig fredag kväll[:p] och coconut nu får du lägga på en rem med dina foton. KRAM Marie:):):)
   
 12. coconut

  coconut Medlem

  Marie...kommer du å fixar min data då så den blir lite snabbare...:)..blir knäpp på den....
  När vi skulle åka hem mitt i natten så va det en kattmamma/pappa å en kattunge, boende i katthuset vid vår bungalow som följde oss ända till receptionen och stod kvar å tittade tills bilen kom, då vände de på klacken å gick tillbax...så gulligt...

  Nä inte direkt bra å ha katterna inne på natten kanske...Vid några tillfällen så kom de in på natten när vi hade öppet, ena gången höll mamma på å få hjärtslag å andra gången va de min tur. 2 kattungar å en större hoppade in genom fönstret, jag vaknade å såg bara nåt svart röra sig..började gasta å vifta haha...så en av kattungarna blev så rädd så den försökte ta sig ut igen, hoppade upp i gardinen å hängde där som krakel spektakel, då fick jag ett skrattanfall i stället å hade jag inte väckt resten av familjen innan så gjorde jag det då...jisses..

  Nä nu ska jag göra nytta...Kramar
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis