Hemma igen

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av fbkmarie, 3 september 2008.

 1. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Hej på er allihop. Resan hem gick bra fast nervöst med tanke på vad som hände med span air, vi satt ju i luften när detta hände o fick inget veta förrän vi va framme, tur det. Kan berätta för er att en god vän till oss, som bor i playa ingles jobbar som flyg steward på span air i Madrid miste nio kollegor, han är så nere idag att han är sjukskriven och ska hem till Norge på fredag.I alla fall har vi haft jätte trevligt, och på torsdagen va vi hos tindaya, och det kan jag lova att hennes terass räcker till oss allihop. Vi hade så trevligt, o jag kan säga det att hon är ännu trevligare i verkligheten när man träffar henne. Kan berätta att soltaket ligger nere vid stranden en trappa upp vid alla butiker, med pool o restaurang, såg att coconut undrade.Ska berätta mer om resan men inte just nu, måste gå i duschen, tittar nog in lite senare, svårt att slappna av, va inte hemma förrän efter nio sedan va upp packning av alla kläder och massa plock. kram så länge:)
   
 2. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Välkommen hem till vardagen :D

  Ser fram mot en reseberättlse och fina bilder :)
   
 3. wesse

  wesse Medlem

  Välkommen tillbaks till Svedala:)

  Jag skulle vilja höra om allt var sig likt på Los Arcos eller om man möts av några nyheter när man landar där i oktober.;)


  wesse som längtar till väärmen[8D]snart Oktober[8D]
   
 4. klara

  klara Medlem

  Jag satt och kollade hur många veckor det är kvar, tills vi åker. Det blev 6 veckor. Nu går det ganska fort. SKÖNT!

  Irene
   
 5. Anders 53

  Anders 53 Medlem

  Välkommen hem Marie.Hoppas ni haft det kanonbra.
  Anders
   
 6. chica

  chica Medlem

  Instämmer i föregående inlagg, varmt välkommen hem. Låter som ni haft det fint! Ser fram emot att få höra mer!!
   
 7. coconut

  coconut Medlem

  Hej tösabiten, tack för att du kollade efter min nyckel, tindaya berättade att du fått kolla genom en stor säck, så tack för att du gjorde dig besväret..Vi kan väl höras i telefon, jag har vart slarvig nog att vela bort lappen me ditt nummer, men ring mig när du har tid å ork så får jag ta det igen, måste ju få höra om dina bravader, ni drack inget rödvin antar jag*ler*...Kram
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis