I tid!!

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av farkost, 1 juli 2009.

 1. farkost

  farkost Medlem

  Känner ni till någon som kan montera ett aircondisionsaggregat? Bör vara en skandinavisk hantverkare så det blir bra gjort. Tyvärr har vi hört att spanjorerna är väldigt slarviga när det gäller elapparatur.Träffade en svensk man förra året som bor där nere och var elektriker men hittar inte hans nr.
  Ha det nu så jättebra så kanske vi ses om några veckor(oj vad det låter länge).

  solis
   
 2. Rob

  Rob Medlem

  Spanska ac installatörer sköter sig mycket bra. Det är min personliga erfarenhet.
   
 3. månkan

  månkan Medlem

  Hej solis: ByggService S.L. under ledning av Lasse Johansén kanske kan hjälpa dig. Han annonserar i Skandinaviska Klubbens tidning och "utför alla förekommande arbeten i branschen". Han håller till i Claudio de la Torre, 12 b i Maspalomas.
  mvh månkan
   
 4. farkost

  farkost Medlem

  Tack månkan,har skrivit ner tel. och adress.
  Jo Rob, vår erfarenhet är att dom inte är lika nogranna.I vår lägenhet satte dom in ojordade uttag överallt,även badrummet.Också terassen var ojordad.Därför känner vi att det ska vara någon man kan göra sig förstådd med bla.

  solis
   
 5. Rob

  Rob Medlem

  En ac installatör är ingen elektriker. Han monterar enbart ac-anläggningen.
   
 6. farkost

  farkost Medlem

  Jaja, men el måste den ha hur som. Eller hur?Med tanke på att vi inte har så många eluttag så måste det dras nytt.Det är detta vi vill ha kunnigt folk till.

  solis
   
 7. Pellis

  Pellis Medlem

  Rocas Rojas har en egen kille som vi kontaktar som är svensk när allt sånt där ska fixas. El, ommålning, AC, byggnationer! Helt perfekt och toppen! Visserligen är det spanjorer som kommer och vår AC kille gjorde inte ett dåligt jobb, tvärtom.

  Som Månkan skrev: Kontakta Lasse Johansén, såg hans bil senast igår så han är och arbetar.

  Marie! Ja, det är underbart i vattnet här nere! Kvällarna är ljuvliga!
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis