Jag flyttar till GC maj - september. Någon där? =)

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av AnnaStahl, 5 maj 2010.

 1. AnnaStahl

  AnnaStahl Medlem

  Hej!

  Snart så flyttar jag till Gran Canaria för att plugga spanska i fem månader. Jag hyr en lägenhet centralt i Las Palmas. Jag söker nu andra personer som är där nere som kanske vill hitta på nåt, killar som tjejer, som bara vill ha sällskap på stranden, åka på utflykter eller gå ut i göra stan/ön osäker :)

  Hör gärna av er till mig.
   
 2. Pellis

  Pellis Medlem

  Du kommer att få det toppen :)! Du kanske t.o.m stannar längre ;)!
   
 3. Estica

  Estica Medlem

  Vilken skola kommer du att gå?
  Kommer du att få betalt?
   
 4. AnnaStahl

  AnnaStahl Medlem

  Hej hörrni!

  Estica: Jag kommer att gå på en skola som heter Gran Canaria School of Language som jag bokat via SI-språresor. Ligger centralt i Las Palmas, på gatan Grau Bassas, om jag minns rätt. Betalt får jag inte, men skolan är studiemedelsberättigad via CSN så studiemedel får jag :)

  Pellis: Haha, ja, jag är rädd för det, att det blir längre än planerat! Man ska aldrig säga aldrig och jag är inte helt ovan vid tanken... :) Vem vem, kanske träffar jag the love of my life där nere... :D

  //Anna
   
 5. Peter_W

  Peter_W Medlem

  Jättekul med en blogg när du är där nere jag följer dig på bloggen, kul.
   
 6. Alexandra

  Alexandra Medlem

  Hej
  Du gör helt rätt !! Önskar att jag kunde dra tillbaka klockan 18 år då hade jag gjort detsamma. Sverige är ett fantastiskt land för vi kan studera utomlands med Csn. Ta tillfället iakt och lär dig ett nytt spåk, få nya vänner...etc.
  Lycka till !!
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis