Koala Garden i Maspalomas

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av coconut, 19 december 2008.

 1. coconut

  coconut Medlem

  Nu är det bokat, det blev Koala Garden i Maspalomas. Halvpension fick det bli oxå...

  Jag har kollat runt lite och sett att det finns olika zooner på The Koala Garden? Vad betyder det, vad ska man tänka på. och borde man önska nån zon mer än nån annan?

  Dessutom: finns det kylskåp? Stod på nätet att det fanns kokskåp men inget om kylskåp?
   
 2. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Härligt coconut!
  Du börjar bli ett riktigt reseproffs, snacka om att vara ute i tid över ett år till resan :)

  Maspalomas är nog perfekt för er! Det är lugnt och skönt där. Och upplaggt för promenader ner till naturreservatet längst ner vid den tomma floden!

  Oftast har ju lägenhetshotellen där både matställen och en liten affär. Vi handlade i Farao2 som även hade minigolf och en massa saker för barnen.

  Det saker jag tyckte var negativt med områden rör nog inte er: Att partyställena i CC-Farao2 stängde tidigt :D Men det var ju nästan gratis att åka taxi till Playa del Inglés.
   
 3. cattis2

  cattis2 Medlem

  @coconut

  Koala är indelat i 5 olika zoner. Det finns bara en uppvärmd pool och den ligger i zon 2. Själv la jag in önskemål om att bo i den zonen.

  Kylskåp finns, med ett litet frysfack. Mikro finns med.

  Vore jag dig skulle jag också lägga in en önskan att inte hamna i lägenher nr 201-212, för dit når inte solen på vintern. Vi bodde i nr 205 nu och hade aldrig sol, så vi satt inte ute på terassen en enda gång 1a veckan och det kändes lite trist. Blev kallt och ruggigt inne också då.

  Cattis
   
 4. coconut

  coconut Medlem

  Tack Cattis då ska jag maila dem närmare om detta, bra å veta...
   
 5. torpare

  torpare Medlem

  Grattis Coconut, du kommer säkert att trivas!

  Vi tyckte Koala Garden Suites var ett helt ok hotell. Vi bodde i zon 3, en tvårummare på nedre plan. Det var jättebra. Det var ca 100 meter till den uppvärmda poolen, poolbaren och restaurangen. Lugnt och bra men ändå nära.

  Kokskåp är ett skåp men spis, 2 plattor, ett kylskåp och en liten diskbänk. Man lagar ju inte så mycket mat på semestern.

  Vi hittade en argentinsk köttrestaurang längst upp i Faro 2. Den var kanonbra, åtminstone förra vårvintern.
   
 6. klara

  klara Medlem

  Vad trevligt det låter. Det är bara att säga grattis.

  Vi har bott i Maspalomas 2 gånger, fast på Los claveles park, som vi tyckte mycket om.

  Faro 2 ligger ju inom gångavstånd. När vi bodde där ute hände det ofta, att vi gick till PDI. Då hade vi den stora branta backen upp, sedan var man i stort sett framme. Jag lovar, det var bra träning för lårmusklerna.

  Faro 2 har, om inte jag minns helt fel 2 mataffärer, bl.a. en sparbutik, där vi handlade.

  Resturangerna på köpcentret är helt ok. Den italienska resturangen på andra våningen, som nämns här innan, måste ni testa. De hade faktiskt väldigt god mat där.

  Koala Garden kommer att bli toppen för er. Vi har varit och handlat tidningen där ibland. Det verkar väldigt fint där.

  Irene
   
 7. chica

  chica Medlem

  Underbar känsla coconut! Fint att ha framför sig! Maspalomas verkar mysigt. Jag är lite nyfiken på naturreservatet där man bl.a. kan stifta bekantskap med ödlor och fåglar, som jag sett på flera foton på här på forumet.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis