Köpa parfym på Gran Canaria

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av cattis2, 7 januari 2012.

 1. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej

  Jag tänkte fråga er om ni vet om parfymer och sådant är mycket billigare på Gran Canaria än här hemma?

  Är det nån som vet hur mycket billigare märkes parfym är på Gran Canaria jämfört med här hemma? Vart handlar man till bäst pris?

  Jag ska bland annat kolla efter en parfym som heter Fahrenheit. Den finns inte med i Taxfreekatalogen. Det är Christian Diors parfym om jag minns rätt :)

  Cattis
   
 2. elsueco

  elsueco Medlem

  Det här är inte min "hemmaplan", men jag tror att butikskedjan RIU Parfume har konkurrenskraftiga priser.

  Kan inte den här businessen, men hört att vissa smarta företagare på Kanarieöarna importerar parfymen på stora fat och sedan häller upp dem på flaskor och paketerar dem på plats, och på så sätt undgår de att betala lyxskatt.

  Men OBS, det lär också finnas en hel del fusk här nere, men de stora kända affärerena fuskar nog inte.
   
 3. Granito

  Granito Medlem

  Om du åker till Playa del Ingles så hittar du butiker under namnet Fund Grube på 3 ställen, de finns också på andra orter. Dom har väldigt humana priser på både parfym och cigg. Äkta varor är det också.
  För 2 år sedan köpte jag Hugo boss parfymer för 9.5 £ st som kostar runt 450 i Sverige.
   
 4. clabbish

  clabbish Medlem

  Vi brukar köpa där nere på någon av taxfree butikerna i något större köpcentrum, men om det skiljer mycket i pris vet jag dock inte

  Fund Grube som ligger i Yumbo shoppingcenter har bra priser o mycket bra service, de är mycket hjälpsamma utan att vara för påstridiga.

  Priserna på parfym, alkohol o liknande varor ligger överlag under taxfree priser och betydligt under priserna i Sverige.

  Kul är också att de säljer mycket parfymer på 30ml flaskor, innebär mindre flaska och därmed lägre pris. Då kan man köpa lite fler olika istället :)
   
 5. cattis2

  cattis2 Medlem

  Tack för tipsen!!
   
 6. klara

  klara Medlem

  Där handlade vi i våras till bra priser. Jag köpte två limpor Lucky strike för 14 euro stycket. Vi handlade även annat smått och gott.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis