Liknelse

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Emtehed, 14 januari 2015.

 1. Emtehed

  Emtehed Medlem

  Finväder på GC är som inlägg på Forumet. Det glimmar till ibland men mest saknas det :(

  Fredag vil det meste av calimaen som siden søndag har ligget over Kanariøyene forsvinne. Men sandstøvet vil da bli erstattet med kraftig regn som kan få storms styrke
   
 2. Björn

  Björn Medlem

  Jag håller med, regn och storm är inget man längtar efter. Caliman är att föredra även om den bär med sig en massa sand.
   
 3. hunden

  hunden Medlem

  Jobbigt med regn o kyla på ÖN, men grattis i alla fall till er som är där o er som ska åka dit!
  Somliga fick avboka av hälsoskäl :(
   
 4. Jorunn

  Jorunn Medlem

  Har lyst på en tur nå vinter, men vet ikke om jeg får det til desverre :(

  Alt er bedre enn 100 cm snø, og -10 grader
   
 5. naranja

  naranja Medlem

  Jag håller inte riktigt med om att allt är bättre än snö och -10 grader. Sedan en knapp vecka har skridskor varit ett bra val att ha på fötterna i Stockholmsområdet.

  Broddar/spikar kommer jag att införskaffa senast till nästa vinter att sätta på skorna vid halka. Motionerandet har till största del bedrivits joggandes inomhus de senaste dagarna för min del. Den typ av brodd flest butiker säljer har bara spikar under hälen och det är jag inte intresserad av. Spikar under hela foten annars är det ju nästan meningslöst. Finns även någon variant med kedja under sulan. Skeptiskt mot dessa.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis