Nöjen Playa del Ingles

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av fredrikhakan, 2 augusti 2008.

 1. fredrikhakan

  fredrikhakan Medlem

  Hej.
  Jag är runt 40 år och funderar på att åka till Playa del Inglés.

  Vilka dansställen, diskotek och andra nöjen är lämpliga att gå på för min åldersgrupp?

  mvh fredrikhakan
   
 2. coconut

  coconut Medlem

  Jag kommer precis därifrån, var visserligen inte ute och festade direkt då jag åkte me barnen. Men i Yumbo Centrum finns det nåt för alla, vilket nattliv. Helt otroligt! Hoppas du får toppen....
   
 3. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Hej, vet ju inte vad du är intresserad av för musik, men Playa del sol har mycket bra dansbandsorkestrar på vintern, även billig och god mat.

  Det ligger i närheten av jumbo, brukar vara väldigt mycket folk där i alla åldrar.:) Hoppas du får det trevligt/ Marie
   
 4. Bumpen

  Bumpen Medlem

  En man i sina bästa år hör jag :) Det finns hur mycket pubar som helst i Playa del Inglés. Men det beror kanske var i PDI du ska bo?
  Det enda som jag inte rekomenderar är Plaza. Det är ett ställe för juniorer!
   
 5. fredrikhakan

  fredrikhakan Medlem

  Hej igen.
  jag har varit i playa del ingles 2 ggr tidigare med mina barn, men nu tänkte jag slå till att resa utan dem på vuxensemester.
  Coconuts förslag om yumbocenter är uteslutet, då detta center främst riktar sig till homosexuella.
  Såg du inte regnbågsflaggan när du var där?
  Däremot lät ju playa del sol trevligt.
  fredrikhakan[^]
   
 6. tindaya

  tindaya Medlem

  Tror det är mycket blandad publik på Yumbo och att alla kan ha det kul där och äta gott också :D Men du kanske är rädd att bli antastad ;)Du trodde kanske att regnbågsflaggan betydde att endast gays äger tillträde . . .;)

  Anette :)
   
 7. Hagbard

  Hagbard Medlem

  Fredrik, du kan utan problem gå till Yumbo Center. Har varit där en del gångar då vi bodde precis brevid på Playa del Sol.

  Det är väl bra det finns plats till personer med annan läggning än din och min[^][^]

  I mina ögon kan dom vara precis som de vill och bör bemötas med samma respekt som alla andra om de själva visar samma.

  Behandla andra som du vill bli behandlat...

  Ska ta en sväng till Yumbo i morgon kväll och njuta ett par timmar av den trevliga stämningen som jag tycker finns där och kanske träffe lite roligt folk..
   
 8. chica

  chica Medlem

  Ville bara tillägga att jag, en tjej som gillar killar, också gillar Yumbo. Det ger sig själv vilka ställen man går på och vilka man lämnar till dem med en annan läggning.

  Har haft mycket roligt på Yumbo så var inte rädd att pröva och ge det en chans.

  I övrigt så instämmer jag i Bumpens inlägg vad gäller Plaza. Playa del Sol kan vara kul om man gillar att dansa till svenska dansband, jag har dock råkat ut för alltför intensiv uppvaktning av svenska män där (trots att jag hade manligt sällskap med mig).

  Sedan finns det ju många roliga pubar mm i Playa del Ingles oxå.

  Lycka till!!
   
 9. Bronzom

  Bronzom Medlem

  Håller med Tindaya och Chica ! Att Yumbo bara skulle vara bara för "gays" är otroligt fördomsfullt.
   
 10. klara

  klara Medlem

  Jag och min make brukar gå på Yumbo och titta på showerna på bottenplanet, när vi har vägarna förbi. Vi har lika trevligt varje gång.

  Hälsningar

  Irene
   
 11. cattis2

  cattis2 Medlem

  Jag håller med er. Tycker faktiskt att det många gånger kan vara trevligare på "gay"ställen än på vanliga ställen

  Yumbo är väl värt ett besök! Showerna på bottenplanet är värda att kolla på!

  Cattis
   
 12. coconut

  coconut Medlem

  Var på en dragsshow när jag var där å hade askul, tyckte att det va mkt roligare faktiskt än jag går på heteroställen om jag ska va riktigt ärlig. :D

  Å då e jag precis som chica en brutta som gillar killar..

  /Maria
   
 13. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Kan ju även jag då intyga att yombo har något för alla:) Vi brukar även vara i bottenplanet där gaybarerna finns, det har aldrig varit några problem det heller :)

  Jag tycker folk får vara som dom vill,och faktiskt skönt att slippa gömma sig för andra för att man gillar en av samma kön;) och faktiskt är det många bra shower som 'är värda att titta på.

  Men som sagt det finns ju mycket i Playa del Inglés, och alla tycker ju inte samma, hoppas du hittar något trevligt ställe fredrikhakan och ha en fin resa du med :) /Marie
   
 14. Cina

  Cina Medlem

  Att gå på ställen med killar som gillar killar är toppen, på min tid i Las Palmas var det sådana ställen vi reseguider oftast gick till för där hade man så roligt och killarna där är så trevliga och snälla. Och det fanns alltid någon man kunde sitta och prata om livet med..

  kolla här lite om YUMBO

  Cina ;)
   
 15. klara

  klara Medlem

  Vad kul att titta på.

  Irene
   
 16. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Jag måste säga att jag/vi har haft väldigt trevligt på Yumbo när vi varit där. Flera bra matställen tex Miramar, My House m fl

  Ricky´s har roliga shower..jag tror inte man behöver vara rädd för att gå dit på kvällen. Man kan gå dit för att bara titta t.e.x på clownen...han var rolig!!:D

  fredrikhakan Playa del Sol har jag varit en kväll, då fick man käka revben så mycket man orkade och dansa till SvenHenrys*..nä jag kommer faktiskt inte ihåg dansbandsnamnet...men jag tyckte inte det var något att ha - jag som älskar att bugga men jag hoppas att du hittar något trevligt att hitta på.

  AnneliH som längtar till solen
   
 17. klara

  klara Medlem

  Där ligger en bar på Tirajanagatan, på höger sida, når man går mot stranden. Det är efter rondellen vid yumbo. Där är det väldigt trevligt. Det är en herre som sjunger Elvislåtar. Du kan nästan inte missa det. Det ligger efter Bonnie M och där är en massa korgmöbler.

  Irene
   
 18. coconut

  coconut Medlem

  Måste va samma kille som upträtt i yumbo med att imitera elvis, tom jones etc...Han va görbra...Min son går fortfarande å sjunger på"sexbomb" ovetandes om vad låten handlar om....
   
 19. n/a

  n/a Medlem

  Bony M ligger på avda Tirajana och spelar lite 70-80 tals disco samt spanskt.

  Det är ett discotek men inte för jätteung publik och blandat med spanjorer och turister.Börjar fyllas ganska sent mot ett-tiden på natten och är nog öppet till 5 i allafall.

  Tropical är en nattklubb som just ligger på Tropical centret alldeles vid infarten till P:I. där busshållplatsen är. Det är ett fint ställe med levande orkester som spelar allt från paso doble till vanlig dansmusik. Övervägande spansk väldansande och städad publik. Börjar ovanligt tidigt, tror att redan vid halv tolv eller kanske innan kan man gå dit.

  Innan kan ni passa på att gå och ta en fördrink i hotellet brevid där serien "Playa del Sol" spelades in. De har en underbar grön trädgård.

  I skandinaviska baren i San Agustins köpcenter brukar svenskarna dansa till Elvis imitatören samt andra som uppträder där. Svensk publik.

  Hoppas ni hittar något roligt ställe
   
 20. fredrikhakan

  fredrikhakan Medlem

  hej igen.
  Oj då , det var ju inte meningen att göra folk upprörda.
  Hoppas att ni ändå mår bra allihop, och visst har alla människor lika värde, det tycker givetvis jag också.
  mvh Fredrikhakan:)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis