Ny resa

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av fbkmarie, 8 november 2009.

 1. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Nu har vi i alla fall beställt vinter resan eller snarare tidig vår, 6:e mars två veckor, men kan ni förstå första gången vi får byta bungalow!!!! fanns inget ledigt på los arcos så nu blev det los girasoles med fritidsresor, ligger rakt över gatan vid los arcos, detta svir ska ni veta, men får väl gå över och morsa lite då och då:) detta såg helt ok ut också men känns ändå konstigt, vill ju helst bo på los arcos, men vad göra:( blir nog bra detta med

  Ha en br söndag kväll:)
   
 2. evaa

  evaa Medlem

  Hej Marie!
  Ja, då blir vi grannar några dagar! Vi reser den 26 februari i 2 veckor och i bor på Los Girasoles och har gjort så 3 år tidigare också! Vi trivs med det, fina bungalows och rent o snyggt område! Dessutom centralt läge! Vi får väl ta en "forumträff" då eftersom vi inte kom till San Augustin i februari i år!!
  Ha en bra dag!
  Hälsningar Eva
   
 3. anamogán

  anamogán Medlem

  Härligt Marie!

  Då är ni där när karnevalen går på Kanarieöarna! Så kul!!!!!!!!
  Har också haft funderingar på att resa ner då, men har inget bokat och bestämt ännu. Beror på vissa saker här hemma så vi får se hur det blir.
  Synd att ni inte reste ner nu igen men även om det nu blir mars så är det ju inte så himla länge dit och det är alltid kul att ha något att längta till.

  Ha det bra!

  /Anna :)
   
 4. Riggan

  Riggan Medlem

  God kväll på er!
  Marie, kunde ni inte lagt in resan ett par dagar tidigare [?]
  Men vi kanske ändå kan hinna med en forumträff innan Eva och jag åker hem. Vi åker hem den 10 mars. Vore roligt att få träffa er båda eftersom ni inte kunde vara med i år. Hur många fler är det som är nere samtidigt med oss? Räck upp en hand, tack :D Vi åker ju ner den 24 februari och hem den 10 mars.
  Kram från ett regnigt och trisst Nybro
  Riggan som längtar efter sol och värme [8D]

  Riggan
   
 5. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Hej på er. Riggan vi skulle åkt den 26:e februari egentligen men det va flera utav våra vänner som inte kunde då, men visst ska vi kolla av om vi kan träffas, enfa kruxet är att ett äldre par vi alltid träffar på vintern åker hem på måndagen också, och eftersom vi kommer ned den 6:e så kanske dom vill ha en middag innan dom far hem, men vi får reka läget.Va bra det låter Eva att hotellet är bra, det låter finemang det då kommer vi säkert stöta på varandra:)det är ju inte särskilt stort område heller.
  Nu ska det på lite kaffe sen in i duschen
  Ha en bra dag alla
   
 6. evaa

  evaa Medlem

  Hej igen Marie!
  Ja, vi lär väl ses i baren, ibland behöver man ju svalka sig med en cervesa!! Killen som har baren/restaurangen har tidigare haft poolbaren borta på Los Arcos!
  Ha en fortsatt bra dag!
  Eva
   
 7. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Ok kanske är någon man säkert känner igen då:D Kollade idag och nu fanns det ledigt på Los arcos igen, men det skulle kosta 2.000 kronor till, och det är det inte värt det kan man ha roligare för där nere.
  Är det den lilla gräsmattan som syns som löper längs med gången upp till dörren in, på båda sidor eller finns det större trädgård på baksisdan[?]Det går väl att flytta ut stolen ut i gräset också för den delen, för det finns väl utemöbler[?]Många frågor nu:):)
   
 8. evaa

  evaa Medlem

  Hej igen Marie!

  Jo, det finns ett bord och tre stolar vid varje bungalow (vit plast)
  det går ju att flytta ut på gräset om man vill. Det finns ingen baksida till dessa bungalows! Solsängar finns uppe vid poolområdet och de får inte flyttas därifrån och inte heller ut på gräset! De är jätterädda om sitt gräs. Du, jag skickar över lite privata bilder på din mail. Ha en bra dag! Eva
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis