Nyss hemkommen från Bahia Feliz

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av MickeB, 26 oktober 2008.

 1. MickeB

  MickeB Medlem

  Landade i Svedala igår kväll efter en underbar vecka i Bahia Feliz med familjen. Vi var där förra året och i år beslutade vi oss för att köra på samma resmål igen.

  Dock blev vi lite besvikna på maten på hotell Orquidea. Sämre/ojämn kvalitet denna gång. Var bla kyckling och fläsk som var så segt att det var oätbart tyvärr. Sedan vissa dagar var det superbra tillagat, undrar om det kan bero på olika kockar??

  Nu äter vi mycket viltkött genom att jag jagar och vi kanske är lite mera kräsnare men man bör ju ändå kunna få mat som går att tugga tycker man..

  Vi hade all inclusive denna gång och det var helt okej. Men något som dom bör se över är reglerna för all inclusiven anser jag. Ibland ingick chips och dagen efter samma tid ville dom ha betalt??[:0]

  Vad tycker ni andra som varit där den senaste tiden jämfört med föregående år?
   
 2. Johanna

  Johanna Medlem

  Synd att ni inte var nöjda med maten, för min del är det ju nästan halva resan att äta gott och slippa laga mat själv!!

  Framförde ni era klagomål på plats? Kunde ju vara lite intressant att veta varför det ena dagen ingick chips och andra dagen inte???

  Sedan är min personliga åsikt att jag är emot "all inclusive".

  Jag förstår att tex barnfamiljer väljer detta dels för att veta mer exakt vad hela semestern kostar samt att ungarna kan äta glass och hämta dricka när dom vill!
  MEN.......om man tar Bahia Feliz som är endast lever på turister så får de övriga restaurangerna kring torget svårt att klara sig vilket är riktigt synd.......

  Jag tror att hotellen får tänka sig för, Bahia Feliz är ju ganska "dött" redan idag och jag vet att många restauranger har svårt att få det att gå runt.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis