Nytt Hotelltips Las Palmas

Diskussion i 'Boende på Gran Canaria' startad av Bronzom, 17 februari 2008.

 1. Bronzom

  Bronzom Medlem

  Hej alla glada :D:DHar hittat ett hotell med toppenfin hemsida som fungerar !! https://www.brisamarcanteras.com/

  De ligger direkt på Las Canteras och har TV i lägenheterna.Hyfsade priser som är lätt att se på deras hemsida.
  Man svarar direkt på frågor, om man skickar mail !!!Vilket inte är så vanligt, tyvärr.;)
   
 2. tindaya

  tindaya Medlem

  TOPPEN! Ser fint ut och bra priser. Fint med altanen, inte många mindre hotell, vad jag förstått, som har det. Skall skicka länken till de bekanta som vill komma hit på semester. [8D]:D

  Anette, som gärna vill slippa ha semestergäster i sin lägenhet [}:)][:I]
   
 3. Cina

  Cina Medlem

 4. tindaya

  tindaya Medlem

  Cina Tack Tack, det var bättre än bra! :D

  Vad härligt det låter med våren . . . den har vi ju inte här precis :( och det saknar jag!
  Och idag är det faktiskt alltför varmt i Las Palmas, men antagligen skönt på stranden.
  Anette :)
   
 5. bo-ek

  bo-ek Medlem

  Hej Bronzom!
  Här har du funnit ett bra apt. som ligger i den "lugna delen" av las canteras.I våra första LPA-år bodde vi där.
  Man bör tänka på att terasserna börjar först från tredje våning och uppåt. Botten på stranden är i denna del något stenig, men man kan ju förflytta sig.
  Det är samma ägare som äger Luz Playa bortåt kroken på stranden.
  Det var tidigare två kompanjoner som drev dessa. För något år sedan dog, i medelålder, den ene så nu är det dottern som driver verksamheten vidare. Skulle tro att man också kan ta kontakt på svenska, chefen för administrationen talar bra svenska, men kan vara svår att få kontakt med.
  Brronzom: Här har du en bra ersättning för apt vi meilade varandra om, så lycka till om du tänkt bo här!
  bo-ek
   
 6. Bronzom

  Bronzom Medlem

  Hej Bo-Ek !

  Välkommen på forumet igen, länge sen sist. Ja du måste ha småskrattat när du såg mitt inlägg. "Han ger sig inte", tänkte du säkert. Ja Brisamar hade jag på resebyrån jag jobbade för, för länge sedan.Och de är känt för att vara bra. De stämmer terazzlägenheterna börjar en bit upp i huset, men är ganska dyra tror jag. Då dom har separat sovrum.Eller är det tvärt om ? De vet väl kanske du som bott där.Är det "studios" dom som ligger på terazzerna?
  Att Ving har det under vintern gör inget, bara ett kvalitebevis. Jag tror inte att Ving har alla lägenheter, under mailväxling med hotellet har man inte nämnt något om de.;)  Efter 23 år i Las Palmas,siempre Canarion.
   
 7. bo-ek

  bo-ek Medlem

  Bronzom:
  Roligt höra från dig igen också. nu bär det snart av igen!
  Den lägenhet vi bodde i under några år, tror jag hade nr 34, vi ringde alltid ner och talade med receptionen för att få den. Den var en-rums med minikök, alltså avskärmad från rummet.och havsutsikt.
  I eftermiddags såg jag bilderna i 360gradervinkel från Brisamar. Där fanns fåglar, som finns ett 20-tal i en bur inne på gården.Då vi kom till hotellet var det överbookat, så första natten blev intill den där buren. Och det blev morgon med full sångkör....(Ett minne bara)
  Och du vet ju att "canaria" har skrivit om Plaza Farray (=närhet dit)
  Jag har fått frågor på min emeil om vad administrationschefen heter, som kunde prata svenska. Svar Manolo.

  Ha det!
   
 8. Bronzom

  Bronzom Medlem

  Tack Bo-Ek för info ! :DJag har nu jämfört Luz Playa och Brisamar och man har samma priser exakt. Så man ser att det är samma ägare.Tror nog att Brisamar är "snäppet" bättre, men sen har vi läget ? En smaksak. När du bodde exteriört så är min fråga, bodde ni i "skidbacken" ?. Eller i lodräta byggnaden ? Jag försöker lista ut från deras prislista vad de är som kostar vad.;)


  Efter 23 år i Las Palmas,siempre Canarion.
   
 9. bo-ek

  bo-ek Medlem

  Go middag igen!
  Vi har bott på båda ställena, men vad som är bäst?
  Brisamar, vi bodde i skidbacken, längst ner, (Ju högre upp, ju närmare ventilationsrören om du förstår nackdelen)Stranden, här finns mycket lavasten på botten. Området är betydligt lugnare än vid Luz Playa.

  Luz Playa, bodde några ggr på andra våningen. Ligger vid den mest frekventa, bredare delen av las canteras. Möjlig nackdel är lekplatsen där rutchbanan är uppbyggd av plåt, och barn på GC lägger sig inte kl 23....Annars ett bra boende.
  Båda har solterazzer på taket.
  Manolo som talar bra svenska jobbar oftast på Luz Playa. Tobalo, som hjälpte mig mycket i sökandet efter Alexandras pappa jobbade förut i Brisamars reception.
  Vill du veta mer så bara fråga på!

  bo-ek
   
 10. Bronzom

  Bronzom Medlem

  God kväll ! Dina tips var guld värda, ventilationstrumman brummar säkert. Och lekplatsen framför Luz Playa kan säkert ställa till det.Jättebra att få veta..Synd men jag tror inte jag känner Manolo eller Tobalo, vore bra att ha en kontakt. Kanske kan resultera i nån liten discuento(rabatt) eller att man får en bra lägenhet.Har Du Bo-Ek eller annan som läser detta aning om hur man flyger billigt ner i juni ? Sterling slutar i maj tror jag. Fritte tar i dag 3.800 kr för 2 veckor endast flyg.Iberia ganska dyrt. Från Arlanda por supuesto !;) Natti, natti

  Efter 23 år i Las Palmas,siempre Canarion.
   
 11. tindaya

  tindaya Medlem

  Hej Bronzon, minns inte om det var Ving eller Fritids för 1 1/2 år sedan (augusti) fick jag bara stolen för 69 euro enkel resa Köpenhamn/Las Palmas. Har man inte en fast tid att komma tillbaka till kanske det kan löna sig. Härifrån finns också ett telefonnummer att ringa till för då enkel resa tillbaka till Sverige. Skall ta reda på mer [:p]:D
  Kram
  Anette, :)
   
 12. Bronzom

  Bronzom Medlem

  Tack Anette ! Visste inte att Sterling slutade redan i maj. Har sett andra varianter här på forumet, men de var inte från Arlanda tror jag.Antar att charterflygstolarna kan gå ner i pris närmare avresedagen. Men då måste man ha is i magen och vänta !!??Vilket jag hatar, jag vill boka och sedan bara koppla av och vänta på avresedagen.
  Just nu ligger min katt "Andy" utsträckt på elementet här, till skillnad mot din "Pedro" gato canario som inte vet vad element är.Que diferencia, no ? No es justo.;)

  Efter 23 år i Las Palmas,siempre Canarion.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis