Palmitos vs. Jungelpark + buss och taxipriser

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Bumpen, 15 februari 2011.

 1. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Vi åkte till Palmitos Parken. Men vilka köer till bussen, så det fick bli taxi :)

  Det kostade 68 Euro (612Kr) ToR från Puerto Rico. Vi hade hyrt bil tididare på resan. Och det hade blivit klart billigare att ha gjort nu också. Då det kostade ca 40 Euro (360Kr) med bensin och allt för en klass B bil. Men det är lätt att vara efterklok :D

  Vi tog bussen till Playa del Inglés en dag och jag tror det kostade 4 Euro[?] Men det blev Taxi hem enda upp på toppen av berget och det kostade 28 Euro (252Kr) delat på 3.

  Men nu till Palmitos Park!

  Själv tycker jag att det var tur att dom har delfinerna och en underbar show. Annars tycker jag att parken inte var mycket att se och uppleva. Rovfågelshowen var betydligt sämre en den jag såg på JungelPark på Teneriffa. Och den slog nog alla avdelningar i denna park utom delfinerna. Men smaken är ju som baken!

  JungelPark hade mer kattdjur mm. som jag tycker är coolt. Men vissa av dom för trånga burar!

  Här är en film jag gjort av många filmer och bilder!

   
 2. tjollan

  tjollan Medlem

  Hej du!

  Har sett fågelshowen på Palmitos Park 3 ggr och den var inte lika bra i år som den har varit. 3 unga tjejjer (inge illa om tjejjer... men...) dom var inte lika bra som killarna som har haft showen förut, dom hade nämligen info om fåglarna och hur dom vårdar dom etc etc.
   
 3. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Det var inget fel på folket som skötte den. Men jag tyckte det var för lite fåglar och action.

  Men på JungelPark var ju Rovfåglarna huvudattraktionen och deras signum. Och det var allt från Gamar med jätte vingbrädd till små rovfåglar.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis