Playa de Amadores

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av asa, 11 december 2007.

 1. asa

  asa Medlem

  Hej alla forumare, nu när mörkret bara tätnar omkring oss och regnet öser ner är det skönt att fundera lite på vintersemestern [8D]

  I februari tänkte jag ta med min lilla familj (sambon och vår 3-åring) till Gran Canaria (naturligtvis), och den här gången blir det Amadores-stranden under två veckor.

  Har varit där på Playa de Amadores en gång tidigare, tror det var 2003, och tyckte det var väldigt trivsamt där. Då fanns det en del restauranger längs stranden, och väldigt mycket byggnationer ägde rum.

  Hur är det där nuförtiden? Mer restauranger, butiker?? Lika mycket byggande?

  Vi kommer att bo på Gran Amadores. Några reflektioner över det stället?

  Dessutom undrar jag över Aqualand. Funkar det att ta med en 3-åring dit, eller är han för liten?

  Det var många frågor det här, jag hoppas på något svar :D
   
 2. mysan

  mysan Medlem

  Hej Åsa!

  Visst är det härligt att ha något att se fram emot! :)

  Jag hade bara lite reflextioner över 3-åring på Aqualand.
  Nu är ju inte Aqualand det billigaste stället man kan ha roligt på. De flesta rutschkanor ska man åka ensam i och jag tror mig komma ihåg att 3 år var lite litet. Det finns en stor pool med roliga grejer för di smau men man måste ju hålla uppsikt över dem hela tiden.

  Jag skulle inte lägga ut alla de hundralapparna på att åka dit. Jag tyckte det var slöseri att betala för mig själv (som inte åker något) men det är fullpris som gäller även om man bara vill sola.:(
  Å sola är tack o lov än så länge gratis på de allra flesta ställen!:D

  Detta är som sagt min alldeles egna åsikt. Jag har inte varit där med så små barn själv, mina är ju stora lunsar. Men det är hutlöst dyrt att ta betalt om man inte ens ska bada, fast å andra sidan, hur ska de kunna kolla att rätt personer badar och rätt personer solar....
   
 3. Emtehed

  Emtehed Medlem

  Hej Åsa

  Kolla den här länken, enligt den kommer ni knappast att ångra hotellvalet.

  Angående en 3-åring på aqualand tror jag nog föräldrarna har det roligare än 3-åringen.

  Fortfarande byggs det men numer ganska högt upp och långt från stranden, restauranger i massor vit sand och en massa turister (både vita och bruna + en hel del röda)
   
 4. anneghost

  anneghost Medlem

  Vi bodde på gran amadoras nu i mars i år och jag var helnöjd. Du kommer inte att ångra dig.

  Annelie
   
 5. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Hej Åsa!

  Jag håller med om att det är så grått och trist utanför fönstret så hälften vore nog! Då är det roligt att titta på bilder och filmer och drömma sig bort till varmare ställen.

  Vi har aldrig bott i Amadores men däremot har vi varit på Aqualand och det är ju som med baken..den är delad och vad man är road av.

  Vi (iof vuxna allihop) tyckte att det var alldeles toppen fastän vädret inte visade sin allra bästa sida.

  Visst där finns massor av ruchkanor för både stora och små...och vi såg iaf att det var blandade åldrar.. men glöm för all del inte att smörja in er med solkräm om ni åker dit. :)
   
 6. Ingela

  Ingela Medlem

  Hejsan Åsa

  Jag åker till Playa de Amadores i början av januari så jag kan ge dig en rapport om stället när jag är tillbaka. Det står när man läser om hotellet jag ska bo på att det förekommer byggnation i området som kan störa. Hoppas att det inte stör för mycket bara. Jag längtar också

  //Ingela
   
 7. n/a

  n/a Medlem

  Amadores Är bra om man ska Ägna sej at att sola och Äta. För långt bort från all civilisation i min smak.

  Agualand är absolut inget för den lille då han inte får åka något för han är för liten. Och se till att ha med bra flytgrejer för på Amadores kan det bli bråddjupt beroende på vattennivån.
   
 8. rogman

  rogman Medlem

  Sitter här å blir så där lagom avis på alla som ska ner...hoppas ni får det kanon, så ni kan rapportera hem sedan.
  Jag har bara en fråga, när ni pratar om Aqualand vilket menar ni då? Jag vet att det finns några att hålla reda på.
   
 9. asa

  asa Medlem

  Hej alla,

  Tack för de trevliga svaren!

  Rogman, jag tänkte nog främst på Aqualand Maspalomas...jag vet inte om något annat. Men det var som jag gissade, att lillkillen nog är för liten för det ännu. Och lite dyrt verkar det allt...

  Länken jag fick av dig Emtehed var super, hotellet verkar omtyckt i alla fall! Ingela, hoppas ni får en fin semester!

  Det blir nog finfint det här. Längtar redan efter sol och bad :D Idag har vi i alla fall lite kallare väder och INGET REGN! Under av alla under. Det finns hopp om liv i alla fall :)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis