Presentationstråd

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Djurjouren, 13 juni 2009.

 1. Djurjouren

  Djurjouren Medlem

  Tänkte att alla vi som bor permanent på Gran Kanaria Kan presentera sig här? Hade varit kul att lära känna fler folk.
   
 2. Djurjouren

  Djurjouren Medlem

  Jag kan ju börja. Jag heter Lindah och är 36 år. Jag är singel bor med min 6 åriga dotter i San Agustin. Hon har tills nu gått i svenska skolan men till hösten börjar hon i Spanska skolan Oasis i san Fernando, Det känns nervöst givetvis, att slänga in en unge i en skola med ett främmande språk. Ungar lär sig visserligen fort.
  Jaja. Jag håller på med spooky grejor som healing, spår i tarotkort och liknande.
  Hjälper folk med att gå ner i vikt dels genom att anordna dagliga träningspass, hjälpa dem att göra sin kost hälsosammare. Till hösten kommer jag dessutom att ha en aparat för icke kirusrgisk fettreducering!!!Ska bli spännande.
  Jag älskar havet, måste ha en dos av lukten, ljudet och synen av det dagligen. Jag är översocial, att umgås med mina vänner är det viktigaste av allt.
  Jag rider gärna och ofta, hyr nån häst i nått stall då och då.
  Till hösten ska jag börja i en skola som lär ut Spanska för invandrare. Jag har just kommit på att jag är en invandrare :) *Hjälp*.
  Ska också hitta ett nytt ställe att bo, avskyr att bo själv, hade varit kul att hitta en stor lägenhet/bungalow att dela med nån annan.
  Ja, det var lite om mig. Vem är ni andra som är här? Vi kanske redan känner varandra?
  Hela sommaren är jag hemma i sverige och umgås med min son som bor hos sin pappa.Jag längtar redan hem till min lilla ö igen.
   
 3. Pellis

  Pellis Medlem

  Välkommen hit Lindah! Jag bor inte permanent på ön men skulle önska att jag gjorde! Vilken skola ska du börja på? Låter klart intressant om jag en dag skulle få för mig att flytta ner *dröm*! Bor i San Agustin på Rocas och åker snart ner. Träningspass? Jag är Friskis & Svettisledare och försöker alltid jympa därnere och min dröm vore faktiskt att öppna ett Friksis därnere!

  Tycker du gör helt rätt med skolan till din dotter! Barn lär sig jättefort...Lycka till och ha det så trevligt i sommarsverige så tar jag hand om sommaren på Gran Canaria!
   
 4. Djurjouren

  Djurjouren Medlem

  Oh ett svar!!!!!!
  Jamen flytat ner och öppna ett vetja!!!!Jag är på !!!
  Är där inte läskigt varmt på sommaren? Jag har aldrig vistats där på sommaren tyvärr.

  Happy for ever
   
 5. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Hej lindha. Vi jag och maken brukar tillbringa två veckor i februari, och två veckor i augusti, bägge årstiderna har sitt tycker jag, varmare på sommaren men inte för varmt tycker jag, kvällarna är helt suveräna 25 grader och mer ibland, men inte den fuktiga värmen som blir t.e.x i Grekland, helt suveränt[8D]:) lycka till där nere, och hoppas det går bra för din dotter i spanska skolan:)

  Marie:)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis