PUERO AZUL

Diskussion i 'Boende på Gran Canaria' startad av Resenären, 26 februari 2011.

 1. Resenären

  Resenären Medlem

  Hejsan!

  Är det någon som har erfarenhet av hotellet puerto azul i Puerto Rico?
   
 2. Bumpen

  Bumpen Medlem

  En jobbarkompis till mej bodde där i januari. Och dom var nöjd med stället. Om jag kommer ihåg det ska jag fråga han nästa vecka vad han (dom) tyckte om hotellet!
  Jag gick förbi det varje dag när jag skulle till Puerto Rico centrum eller ner till Putte beach! Bredvid hotellet ligger trapporna ner till Putte Beach (genvägen)

  Är det något specielt jag ska fråga om? Så skriv det i denna tråd.
   
 3. Resenären

  Resenären Medlem

  HEJSAN BUMPEN!
  Fråga din jobbarkompis om hur poolavdelningen är, samt att hur var maten? Vi är en familj med två barn så vi har all inklusive.
   
 4. klara

  klara Medlem

  Hej resenären!
  När vi bodde där hösten 2008 var maten toppen, tyckte vi. Det var olika teman och mycket och välja på. Ha gär na rymliga kläder, för risken finns att ni går upp något kilo. Det gjorde vi, men gud vad vi njöt.
  Du undrade över poolerna. Det fanns 2 stora pooler, varav den ena var uppvärmd. Vi trivdes jättebra och skulle gärna återvända dit.

  Irene
   
 5. Maria1

  Maria1 Medlem

  Hej!

  Vi är också på väg till Puerto Rico och Puerto Azul så jag vill också gärna höra om era erfarenheter.
  Maria
   
 6. Resenären

  Resenären Medlem

  HEJ IGEN!
  Tack ännuengång Klara för dina tankar om hotellet. Har läst på tripadvisor om att städningen inte fungerar och att rummen är skitiga samt att det stinker från toaletten. Hade ni sådana problem eller är det den vanliga överklassmänniskan som måste få gnälla på allting. Många gnäller också om 560 trappor ner till byn, men det tar jag med tacksamhet emot för "matsmältningens skull":D

  Maria1, vi håller på och rekognoserar för nästa vinterns resa, så jag tror att ni får ge oss en raport. Men det ser ut som om det blir Puerto Rico och hotellet puerto azul
   
 7. klara

  klara Medlem

  Hej!
  När vi bodde där hösten 2008 kan vi absolut inte klaga på städningen och rummen var fräscha, men vi människor är ju olika och hur vi upplever saker och ting.
  Visst, kan jag hålla med om, att det är jobbigt med alla trappor, men ibland är det faktiskt skönt att göra av med lite kalorier, speciellt om man har all-inklusive. Det är inte så dyrt med taxi heller.
  Vi ska åka till gc den 2 april. Det är bara min man och jag. Denna gången har vi valt att åka till Playa del ingles. Vi har inte bott där på 6 år. Vi har testat olika orter på ön.
  Puerto rico överhuvudtaget är ganska kuperat och man få gå mycket, fast ibland är ju det också positivt.

  Irene
   
 8. Resenären

  Resenären Medlem

  HEJ IGEN KLARA!

  Får önska er en trevlig semester när ni reser efter en månad! Vi har nu reserverat en resa till Puerto Azul och Puerto Rico till nästa vinter. Det blir första gången för oss i PR, vi har varit två resor förut till Gran Canaria och båda gångerna har vi varit stationerade vid Bahia Feliz. När åker Maria1 till Puerto Azul?
   
 9. Maria1

  Maria1 Medlem

  Vi åker den 17.3. så det börjar närma sig. Återkommer med rapport sen när vi kommit hem.
  Maria
   
 10. Resenären

  Resenären Medlem

  HEJSAN MARIA1

  Önskar dig en riktig trevlig semester. Väntar på en reseberättelse. Har du en eller två veckors resa?
   
 11. Lemuren

  Lemuren Medlem

  Hej
  Jag och en av mina söner (11 år) ska åka till Puerto Rico nästa februari eller mars (dvs 2012).

  Har tittat på många olika alternativ. Ett av dem är Puerto Azul. Jag är nyfiken på hur det är.

  Viktigt för oss är: bra matlagningsmöjligheter, bra möjligheter att handla mat i närheten. Sonen vill dessutom ha ett hyfsat poolområde.

  Om inte Puerto Azul är bra till detta, kanske någon annan kan ge något förslag.

  Tack för hjälpen / Lemuren

  Lemuren
   
 12. Resenären

  Resenären Medlem

  HEJSAN LEMUREN!

  Hotellet har all inclusive möjlighet, det är en sak som jag uppskattar när familjen är ute på resa. Ingen matlagning & disk, alla är på semester även plånboken!
   
 13. Lemuren

  Lemuren Medlem

  Hej Resenären
  Tack för tipset men vi har valt bort All Inclusive pga multipla födoämnesallergier hos sonen. Så det blir lite kökstjänst ändå.  Lemuren
   
 14. Resenären

  Resenären Medlem

  LEMUREN
  Snart kommer säkert Maria1 med sin reseberättelse från Puerto Azul. Hon kan säkert svara på dina frågor.
   
 15. Maria1

  Maria1 Medlem

  Hej på er!

  Har nu varit hemma lite över en vecka men har legat deckad i magsjuka :(
  Vi hade en veckas semester och vi är helt nöjda med resan och hotellet. Städningen var annors ok, förrutom att golvena inte städades på hela veckan.
  Vi hade också all-inclusive och maten var god samt att det fanns mycket att välja på. Matlagningsmöjligheterna på rummet är bra och det finns en matbutik i samband med hotellet, men vet inte hur bra utbudet är där.
  De 655 trappstegen som leder ner till stranden tyckte barnen ibland att var lite jobbiga när man skulle upp tillbaka. :)
  Något annat ni undrar över?
  Maria
   
 16. Resenären

  Resenären Medlem

  VÄLKOMMEN HEM MARIA1

  En sak som jag har läst om att man borde försöka få rum på 1 våning, ligger på samma nivå som poolområdet. Har framkommit på kommentarerna att hissarna inte riktigt fungerar. Vad har du för erfarenheter ?
   
 17. Maria1

  Maria1 Medlem

  Den hiss vi använde fungerade nog, men de är inte så "smidiga" som man är van vid.
  Vi brukar oftast alltid ta trapporna istället för hissen, och då vi anlände till hotellet och skulle till vårt rum första gången så träffade vi på en kackerlacka i hissen och efter det var det ett ännu lättare beslut att ta trapporna...
   
 18. Lemuren

  Lemuren Medlem

  Hej Maria1
  Vi har bokat Puerto Azul 2 veckor (v7-8-2012) och hoppas på en skön avkopplande semester. Lade till för havsutsikt, så jag hoppas kunna njuta av utsikten..
  Tack för reseberättelsen
  Lemuren

  Lemuren
   
 19. Resenären

  Resenären Medlem

  HEJ LEMUREN !

  När er semesterresa är slut börjar våran resa v 9-10 :D. Är man en idiot när man beställer resan nästan ett år på förhand ?[8D]
   
 20. Resenären

  Resenären Medlem

  SEMESTERRESAN NÄRMAR SIG !

  Resan är betald och biljetterna är utprintade. Nu kan man börja räkna dagarna till resan!

  PS är det någon på forumet som bott på Puero Azul i vinter?
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis