rebecca söker Jobb!

Diskussion i 'Prat om Teneriffa' startad av rebeccaelvstrom, 25 februari 2016.

 1. Hejsan! Tänkte ta och höra om någon snäll själ vet om något jobb i tenerife och vill dela med sig ;)

  Söker jobb inom turismen som entertainer, kids club eller något liknande där man får röra på sig och inte behöver sitta still! Är 20 år ung och jobbar nu för tillfället som kids club entertainer på MSC Cruises, kom hem från mitt första kontrakt och vill ha något att göra medan jag väntar att åka iväg på mitt andra kontrakt som är 27 april!
  Orsaken varför jag letar jobb i tenerife är för kryssningsskeppet jag skall på jobb till plockar upp mig i hamnen i tenerife:)

  Jag kommer då från det soliga och glada landet Finland och är väldigt utåtriktad och älskar att prata med nytt folk och göra nya grejer, bra på att jobba i team och är annars helt super att umgås med anser ju jag, haha.:)
  Är utbildad inom turism (producent av resetjänster), pratar flytande engelska och svenska men har även språkfärdigheter i finska, spanska och italienska!

  så om någon här letar efter en aktiv arbetare eller vet något kul jobb någonstans så be dem ta kontakt!
  Tack för er tid;)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis