Resa bokad 2010

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Riggan, 31 maj 2009.

 1. Riggan

  Riggan Medlem

  Hej, alla min forumvänner!
  Efter att ha känt mig hemlös sedan Apollo plockade bort vårt hotell där vi bott de sista 5 åren har vi så bokat en resa.
  Vi åker från Växjö den 24/2 och stannar i 2 veckor.
  Vi har aldrig bott på detta hotellet så det är en chansning.Ska bo på Los Manueles i San augustin. Men jag ser att Lillakarin bodde där i år och har bokat till nästa år. Så då kan det väl knappt vara så dåligt, eller? Någon som kan berätta mer om det.
  Det var svårt att tänka om men vi vill så gärna vara kvar i San Augustin och det får vi ju nu Våra vänner bokade på Tarahall där de bott ett par gånger tidigare men där är så litet poolområde.

  Elsueco: Hoppas vi kan träffas när vi kommer ner. Det var så trevligt sist.Kram till er båda.

  Må så gott i detta underbara sommarvädret vi har. Jag har precis kommit hem ifrån Öland, solen och vindarnas Ö, och blåst har det gjort i helgen.
  Riggan som alltid längtar efter sol och värme[8D]


  Riggan
   
 2. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Hej Riggan. Hoppas att ni kommer att trivas på Los Manueles. Vi har bott där 2 gånger och tycker att det är bra. Det finns 2 pooler vid hotellet en övre och en nedre. Vi har badat i den övre poolen men oavsett i vilket hus man bor kan man bada där. Vi har alltid bokat markterass, om man bokar markbalkong har man balkong mot gatan med utsikt mot Folias. Trevlig personal och möljighet att köpa vatten i receptionen så man slipper bära det från köpcentrat. annars är det ju nära till köpcentrat.Jag vet inte om ni lagar mat själva eller äter ute varje dag,men vill man laga mat så finns det spis med ugn och kaffebryggare och brödrost. Köket är väl inte så stort men där ska man väl slippa stå för ofta när man har semester. Vi tycker bra om Los Manueles och hoppas som sagt att ni också ska trivas där. Synd att vi inte är där samtidigt,hade varit roligt att träffa någon från forumet.
  Ha en bra sommar.
  Karin
   
 3. Riggan

  Riggan Medlem

  Hej, Karin!
  Tack för ditt svar. Jag känner ju till området men har aldrig bott på detta hotell. Vi bokade balkong så vi får se var vi hamnar. Eftersom jag har problem med ljud pga min tinnitus vågade vi inte
  ta terass ifall det är direkt vid poolen. Har man balkong kommer man upp ett steg. Brukar det vara barnfamiljer där? För det jag är mest rädd för är barns skrik i vatten. Jag som älskar barn. Särskilt flickröster skär genom både märg och ben på mig.
  Vi brukar bara laga frukost och ev. något lättare till lunch. Jag ska ha semester där så middag brukar vi gå ut och äta. Köken är knappt till för att laga mat i.Vi har tidigare bott 5 år i rad på Flamboyan så det känns lite ovant att komma till ett nytt hotell.
  Ja, det är synd att ni inte är där samtidigt med oss.
  Ha en skön sommar
  Riggan som alltid längtar efter sol och värme[8D]

  Riggan
   
 4. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Hej Riggan.Ja vi har ju bott där som sagt 2 gånger. En gång i maj 07 och nu i mars/april. Det var inga barn som bodde där någon av gångerna.
  Ja du jag vet hur det är att ha tinitus. Fick det för ett år sedan i samband med att jag fick yrsel och nedsatt hörsel på vänster öra.
  Att små flickröster skär genom märg och ben det ska gudarna veta. Jag jobbar som dagmamma och har 6 små flickor mellan 2-5 år hos mig mellan 7.30-16.30 varje dag. Gissa om jag är trött i huvudet när dom gått hem.
  San Agustin och våra semestrar där är det som vi längtar till.
  Vi trivs så bra där och har inga planer på att pröva någonting annat.
  Vi äter också frukost hemma sen blir det att vi tar en lätt lunch ute på väg hem från bad eller promenad. Sen går vi ut och äter middag.
  Ha nu en bra sommar. Vi reser ner i oktober för en 2 veckors semester och sen blir det Los Manueles i april nästa år.
  Hoppas ni kommer att trivas,vi får höras när ni varit där.
  Karin som också älskar sol och värme.
   
 5. Riggan

  Riggan Medlem

  Hej, igen Karin!
  Så synd att du också drabbats av detta straff att få tinnitus. Jag har haft min i 15 år, TT på högsta möjliga volym och med tre olika ljud inne i huvudet.Att du blir trött i huvudet av att ha barn omkring dig förstår jag verkligen.Men friska har svårt att förstå när man säger att man är trött i huvudet och att TT tar så mycket energi ifrån en. Jag har ju två små barnbarn på 1½ och 3 år. Där kan man tala om ljudvpolymer ibland. Men vi föröker att lära dem att inte skrika så mycket. Men det är inte lätt. Då är det en lisa att få komma ner till S.A. där det är så tyst och lugnt. Nu gjorde du mig glad när du säger att det oftast inte bor barnfamilje där. En del tor väl inte jag är klok som vågar säga så.
  Men man kan inte vara klok som står ut med detta oljud hela tiden.
  Sköt om dig och använd öronproppar så du inte får fler ljud.
  Kram riggan

  Riggan
   
 6. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Hej igen. Tack för omtanken. Jag har fått en hörapparat på prov för min hörsel,men den kan jag inte andvända för ljudet av min egen röst och ljuden runt omkring mig blir så hårda och metalliska och tinitusen blir värre när jag har haft apparaten i så jag låter allt bli den.
  Jag känner som du att det är härligt arr få komma till S.A och slippa alla ljud främst barnröster för min del.
  Kram

  Karin
   
 7. Pellis

  Pellis Medlem

  Hoppas att du har gjort ett bra val! När man bott på ett ställe i 5 år som ni gjort är det svårt att tänka sig i ngt annat men det blir säkert jättebra.

  Vad dyrt det har blivit att resa! Jag har precis bokat julen med Norwegian för det ska gudarna veta att det blir inte billigare att vänta. Det finns ju knappt några längre sista minuten resor med charter över julen och alla passar på att ta betalt den tiden. Från söndagen till måndag hade gått upp 2.500:- totalt för oss fem. Charterpriserna är dubbelt så dyra. Nu är det ju bara flygstolar jag köper men ändå. Vart ska det sluta! Fräcka är dom också Vi är 5 pers och ner i min mailbox kommer 10 biljetter. En för varje resa enkel väg och då har du ingen flygstol bokad på planet, bara en plats. Om Melker och jag vill sitta bredvid varandra måste vi köpa det extra för 360:- (90:- enkel väg) Inte klokt att ett barn inte ska vara garanterad plats bredvid sin förälder.

  Jag gick och morrade igår så nu har jag horn [}:)][}:)]!
   
 8. Riggan

  Riggan Medlem

  Hej, Pellis!
  Ja, det hoppas jag blir bra. Men det har känts konstigt att inte få komma till Flamboyan. Såg att Apollo fortfarande har det kvar i Norge, konstigt???
  Vi kunde ha hyrt hotellet direkt men som du säger så är flygstolarna dyra numera. Om vi vill flyga från Kalmar eller Växjö hade bara flyget kostat oss 8.500. Att hyra hotellnätter skulle kosta ca 65Euro per natt. Sedan är man ju lite bekväm av sig. Beställer man charter är allt ordnat och det är bara att följa med så att säga.
  Ha en skön sommar
  Kram
  Riggan som alltid längtar efter sol och värme[8D]

  Riggan
   
 9. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Hej på dig Riggan, va synd om er att ni inte fick komma till erat kära flamboyan när ni trivs så där, ungefär som om dom skulle lägga ner Los arcos skulle jag också tycka va tråkigt. Ja då får vi väl hoppas att vi kanske ses i februari, vi har inte bokat ännu men brukar ju alltid åka i februari, det kan bli så i år att vi åker någon vecka senare än i vintras då va vi ju iväg 22 februari, men det är flera på Bennys jobb som åker till Thailand så han får ju ta hänsyn till dom också. Ja snart far ni väl iväg till Öland igen då blir det ännu mer tyst härinne tills du är tillbaka.
  Ha det så bra så länge och hälsa gubben så hörs vi igen

  Kramar Marie:) ps menar ju naturligtvis febr 2010
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis