Restaurang-förslag Playa del Inglés

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av kepan, 2 februari 2010.

 1. kepan

  kepan Medlem

  När vi är i Playa del Inglés på GC så ska vi fira min mammas 60-års dag.

  Vilken restaurang kan ni rekommendera? Vad serverar de för mat? Prisklass?

  Någon som ätit på Playa del Sol, där det är dans om kvällarna? Vad serverar de för mat?

  Tacksam för hjälp....! :)
   
 2. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Hej Kepan,

  Under vintrarna på Playa del Sol har dom brukat haft grillade revben, med pommes eller bakpotatis till, man får äta så mycket man vill och det kostade förra vintern 7 euro, finns även a la carte där.

  En annan fin restaurang som ligger alldeles intill Playa del sol neför den lilla trappan till vänster, (om man står mitt utanför) heter El Duke, ett mycket fint mat ställe tycker vi, och priserna ligger väl som på andra restauranger, finns både billigt och dyrt, men mycket fin standard på maten, när vi är där brukar vi ibland ta in innan maten, heta grillade räkor med vitlök, dom e grillade i olja, mmm jätte gott:)

  Vi ska ned i mars månad, ha en trevlig resa

  Marie
   
 3. elsueco

  elsueco Medlem

  Skall man fira en 60-årsdag, vara lite extra, lite festligare... Ja, då rekommenderar jag inte Playa del Sol, som kan jämföras med ett svenskt stadshotell på 60-70-talet. Men gå gärna dit och dansa efter att ha ätit en god middag någon annanstans.

  Några förslag i samma område:
  - La Toja, elegant, gott och halvdyrt.
  - El Churrasco. Argentinsk, inte så elegant men den bästa för den som söker gott kött. Halvdyrt.
  - Rias Bajas, ligger i samma fastighet som Playa del Sol. Bra Galicisk fisk-/skaldjursrestaurang. Dyrt.

  En bit ifrån:

  - Il duomo di Milano, enligt mig den elegantasta och bästa italienska krogen i området. Ligger i bottenvåningen på Hotel Veril Playa. Halvdyrt.
  - Anno Domino, fransk krog i San Agustins CC. Suveränt ställe att just fira det där lite extra på. Halvdyrt och väldigt bra!
   
 4. grisbacka

  grisbacka Medlem

  Ta en taxi till San Augustin, till Hotell Gloria. Längst upp finns det en restaurang som heter Gorby.
  God mat och inte speciellt dyrt.
  Kom ihåg att beställa bord, vid fönstret. Ni får en fin utsikt över San Augustin.
  Vid 22-tiden brukar det vara en internationell show.
   
 5. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Hej igen Kepan, håller med [/i]el sueco[/i], första hands val att äta på playa del sol är nog ingen hit, även om maten är bra så är det kanske inte den stämningen man vill ha vid ett 60 års kalas.

  Jag håller fast vid El duke:) Mycket fin mat och inte jätte dyrt, dessutom bara några steg från playa del sol att gå o dansa efter maten, uppskattat dans ställe med bara dansbandsmusik, ofta svensk sådan, och dessutom live orkester:)

  Ha en bra resa hur ni än gör, hoppas det blir lyckat

  Marie
   
 6. Anders 53

  Anders 53 Medlem

  Varför inte My house.Ligger nära Playa del Sol också.Lungt,Bra mat,Uppskattande personal och vänligt bemötande.
   
 7. Lasse

  Lasse Medlem

  Jag vill rekommendera Anita och pepes bodega i SA SC och även den Italienska restaurangen i Hotel Veril Playa (precis som någon redan rekommenderat) kanon mat där, riktigt gott!
  Men jag vill även rekommendera stekhuset Guarapo 2 som ligger i Tropical SC , på strandpromenaden...rekommenderar verkligen deras grillade revbensspjäll..De grillar över vedeldad ugn..de har live musik (nån som spelar på synthpiano och en som sjunger så det är inte sååå bra, men trevlig.

  Lasse
   
 8. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Hej Lasse, håller med dig om guarapo 2:) mycket fin mat, fast jag äter alltid sjötunga walewska där och vilken utsikt:) helt otroligt, varje gång vi är nere 2 gånger om året, så ser vi till att komma till denna restaurang, bra val:)
   
 9. tjollan

  tjollan Medlem

  Vill ni ha klass på maten så gäller Anno Domino, fransk krog i San Agustins CC. INedningen är väll hanska turistisk men maten wow!

  Tre Hjärtan är en rätt hyffsad krog vi åt bröllopsmiddagen där 2007 och var myck nöjda. Bra prsier och så.
   
 10. kepan

  kepan Medlem

  Tack för alla svar.
  Någon som vet något om restaurangen Las Brasas?
  Jag funderar på detta att ringa och beställa bord - är osäker på min engelska Vad ska jag säga, vilken tid är brukligt att boka bord till. etc? Tacksam för råd och tips!
   
 11. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Min mening tycker jag nog vid sju tiden, dess värre vet jag inget om den restaurangen du pratar om?Jag vet ju inte hur många ni är, men säg så här, We are some people, and we shall celebrated a lady and she be 60 year today
   
 12. evaa

  evaa Medlem

  Hej!
  Jag kan verkligen rekommendera Las Brasas!
  Restaurangen är lite avdelad, lite mindre delar för små bord och några för lite större bord, så är man ett större sällskap
  (vi har varit 12 st) så bygger de ihop ett långbord där det passar med antalet personer. Men boka bord måste ni göra när ni är ett större sällskap!
  Vid 19.30 - 20.00 är det alltid mycket folk där!

  Maten är jättebra och servicen har de senaste åren också varit bra!

  Om du ringer så kan du ju fråga om någon i personalen pratar svenska, det brukar finnas någon som kan, annars kan väl någon engelska: säg exempelvis [/]We will celebrate a 60 year old lady so I would like to reserve a table for .... people on ....the date at ....o´clock. [/i]

  Men du kan säkert bättre än jag!

  Men jag kan iallafall rekommendera Las Brasas!

  Ha en bra dag!
  Hälsningar Eva
   
 13. elsueco

  elsueco Medlem

  Las Brasas är helt ok, men som sagt.... Anno Domino är ett trevligare ställe att fira en högtidsdag och maten är defenitivt bättre.

  Lycka till!
   
 14. elsueco

  elsueco Medlem

  Glömde säga att jag inte tror att det är något problem att beställa bord på gammal hederlig svenska på Las Brasas. Skandinaver är deras stora målgrupp.
   
 15. hunden

  hunden Medlem

  Där bussarna stannar vid Jardin Del Sol finns en superfin rest. Alltid fullpackad. Den ligger precis på hörnet vid den gamla minigolfbanan. Kommer inte ihåg vad den heter men bra mat o hyfsat pris

  slol
   
 16. evaa

  evaa Medlem

  Hej!
  Den heter Guarpo och serverar bra mat och har bra service!
  Eva
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis