San Augustin - Carolina

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Dinta, 6 augusti 2009.

 1. Dinta

  Dinta Medlem

  Ja da har vi booket reisen. 2 uker på Sunsuites Carolina. Her har vi bodd 2 ganger før - et drømmehotell. Gleder oss! Flott med strandpromenaden. Er det mye som er stengt på kjøpesenteret? Er de igang med renoveringen? Noen har vel vært der idet siste?
   
 2. farkost

  farkost Medlem

  Kom hem igår kväll från just San Agustin. Mycket är fortfarande stängt i centrat men fler restauranger hann öppna under våra tre veckor. Pratade med en hel del personer som sa att turisterna hade ökat igen.Renovering av centrat verkar lagt på is enligt en av restaurangägarna vi pratade med. Däremot gör dom ordning utomhus runt centrum. Utgår från att du/ni får en toppensemester ändå. Ja, Carolina är verkligen ett kanonhotell.

  solis
   
 3. Dinta

  Dinta Medlem

  Tusen takk for hyggelig svar. Hvor spiste dere på senteret?
  Bodde dere på Carolina? Når vi har vært på senteret har vi vært hos han svenske innne (en asiatisk mann med blomstrete skjorte står ved inngangen) der er det veldig god og veldig billig mat (husker ikke hva den heter. Den greske, Adio mare, den kinesiske ved siden av Adio, sailor, - det er mange ok spisesteder der. Den billigste baren er vel den som ligger ved siden av Spar-butikken. Det er den baren som har stoler laget av tømmerstokker.
   
 4. farkost

  farkost Medlem

  Vi äter ofta på (reservation för stavning)Adio Mare och Anno Domini, till vänster vid taxistation ner en bit i backen ligger Grill Paco,helt ok.Annars rör vi på oss en hel del och åker ner till Arguineguin och intar supermat på Marino Cico eller in till Jumbocenter PI och äter världens godaste sjötunga på Miramar.

  solis
   
 5. farkost

  farkost Medlem

  Har inte så bra koll på barer, besöker nästan alltid Skandinaviska baren.

  solis
   
 6. Dinta

  Dinta Medlem

  Ja Marino Cico i Arguineguin er veldig bra. Skal prøve Miramar når vi er der.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis