Servatur Sun's Gardens

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av GeoDivaGirl, 24 december 2013.

 1. GeoDivaGirl

  GeoDivaGirl Medlem

  OM du har en tusenlapp mer att spendera så gör det, stanna inte på detta Vinghotell.

  Från Servatur Sun's Gardens är det långt till absolut allt utom 2 saker. En av dem är Holiday World där du har sett allt efter 10 minuter. Och en restaurang som kanske inte är världsbäst men har supertrevlig personal och bra priser för en lågbudgetresa. Restaurangen heter Capri och ligger undangömd på en av sidogatorna i den stora cirkulationsplatsen runt parken.

  Personalen på hotellet var jättesnälla men när jag fick min lägenhet så satt det spindelväv både här och där. Gamla slitna ranka möbler.

  Sängarna ovanligt bra att ligga stilla i. Så fort du rör dig så väcker du grannarna och dig själv för dem knarrar och låter något för jävligt!

  Vi bodde säkerligen i den bästa lägenheten på hela området med sol på vår uteplats från 11 tills solen gick ner. Fanns många lägenheter där dem aldrig fick sol alls. Vår sträcka från lägenhet till poolkant var kanske 5 meter.

  Men jag badar hellre hemma i östersjön i april än i denna kalla pool! Betyg för boende 1. Kommer aldrig någonsin att besöka denna plats igen!

  Jeanette
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis