Snart dax för avgång!! Fredag 27/11!!

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av lady.milou, 24 november 2009.

 1. lady.milou

  lady.milou Medlem

  Jaaa, äntligen dax för resan ner till G.C..har inte vart där sen april 2008...så ska bli såååå skönt!
  har bokat ett nytt ställe denna gången, har förr alltid bott på duna golf i maspalomas, jättefint ställe och trevlig personal, men iår ville jag testa något nytt, och desutom åker jag med syster o hennes 2 äldsta pojkar ( 17,13)
  annars har jag åkt ner med mor, men hon åker med far i december istället..=)

  Nån mer som strax ska åka ner?
  vad brukar ni roa er med, bara sola, eller är det massa utflykter, eller vad gör ni?
   
 2. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Hej, ville bara passa på att önska er en riktigt trevlig resa, vi själva solar och badar mest när vi är nere. Men finns nog många andra härinne som kan ge er lite förslag:)
   
 3. lady.milou

  lady.milou Medlem

  Jag har varit nere många ggr förr, men inte hunnit med hela ön ännu, vilket bara är bra så sett, alltid kul att ha kvar saker att upptäcka.
  Vi tänkte att ta oss till Puerto Mogan iår, för där har jag inte varit, har hört att det ska vara enkelt med lokalbuss..=)
   
 4. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Ja det är enkelt, vi har åkt buss dit några gånger men dess värre kommer jag inte ihåg vilket buss nummer det va, vi åkte i alla fall från Play ingles, där är det jätte fint, mysiga små gränder och en ganska lugn liten fiskeby. Ett förslag som jag tycker är värt att åka till, är Anfi beach om ni tänkt göra en badutflykt, också ett jättefint ställe med härlig sandstrand, finns både chopping center, och flera bra restauranger efter den lilla strandpromenaden om man vill ta en paus från badandet. Vet det går bussar dit också, men vi har tagit taxi, och det kostade ca 180 kr från playa ingles. Vi gjorde så att den dagen vi for dit, så när vi hade badat färdigt for vi vidare till Mogan för det ligger ju lite längre bort men när vi ändå va över halva vägen dit, så passade vi på.

  Ska finnas ett gammalt inlägg med busstidtabell här inne på forumet, om jag inte minns fel, du får söka i gamla inlägg. Lycka till
   
 5. lady.milou

  lady.milou Medlem

  Tack, ja det ska jag kolla om jag hittar nåt bussnummer..=)
  anfi beach har jag hört att det ska vara fint ja, men har inte heller hunnit med detta, de ggr jag vart där, kanske vi gör det denna gång=)
   
 6. cattis2

  cattis2 Medlem

 7. lady.milou

  lady.milou Medlem

  Åhh tack=)
   
 8. lady.milou

  lady.milou Medlem

  fast hittade inte nummer 32 i listan, haha, däremot nummer 1 såg jag går dit med, fast den startar i Las Palmas
   
 9. coconut

  coconut Medlem

  Finns det shoppingcenter vid anfi oxå?
  Ha en fin resa...å ha det underbart i Mogan...vi åt på världens godaste fiskerestaurang när vi kom av båten där. Är så underbart lugnt där...
  HA en fin tripp....
   
 10. lady.milou

  lady.milou Medlem

  TAck så mycket det ska jag ha, de som vart vid anfi kan säkert svara på om det finns shopping..=)
   
 11. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Ja coconut finns ett litet centra där med lite klädaffärer och sånt:)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis