SNÖ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av lillakarin, 17 maj 2008.

 1. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Hej alla på Forumet.
  Man kan bli lätt deprimerad när man vaknade i morse och allt var vitt.[}:)] Det hade snöat och det håller fortfarande på.
  Tänk om man var på vår ö istället.
  Karin [8D]
   
 2. coconut

  coconut Medlem

  Fy bubblan, här e det iallafall så att man kan gå ut långärmat...
  Tror jag det att man blir deppig...snön har ju inte i maj att göra....
  Hoppas det slutar snart....
   
 3. cattis2

  cattis2 Medlem

  Usch vad hemskt det låter...
  Var i vårt långa land bor du då, Karin?
  Hoppas det har slutat snöa nu då!
  Cattis
   
 4. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Kan ju inte va kul och vakna upp med snö nu fy va tråkigt. Här i Trollhättan har det varit bland väder idag både sol och moln, men nu är det mulet och blåser kallt inte skönt alls, vi blev väl för bortskämda förra veckan med det fina sommarvädret:) får hoppas det slutat snöa på dig nu då/marie
   
 5. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Vi bor i Mora. Om jag tittar ut så har det kommit säkert 3dm blötsnö. Grannens vackra blommande träd med rosa blommor en sorts hägg där har 2 stora tjocka grenar brutits av. Nyss hade vi strömavbrott men det varade bara ett par minuter. Det ser ut som ett julkortsmotiv ute. Gissa om jag längtar härifrån.
  Karin
   
 6. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Det snöar fortfarande.Har hållit på hela dagen utan avbrott.
   
 7. cattis2

  cattis2 Medlem

  Jösses. Man kan ju undra vad som hänt med vårt väder.
  Vi får hoppas snön är borta igen imorgon.
  Cattis
   
 8. anneghost

  anneghost Medlem

  jag fryser så det är inte klokt, den ställde in sig på värme när jag var nere på gc och nu är det svinkallt.


  Annelie
   
 9. tjorven

  tjorven Medlem

  ja kära vänner..d är inte klokt vad konstigt d är med vädret nu för tiden..Ur led är tiden..eller hur led är tiden..haha..Här i Newbiggin sken solen så vackert i morse..Men seg som jag är så tog d en stund att vakna.Jag vill ju gärna ut och gå.När JAG är klar för min tur..då skiner solen ännu men det REGNAR samtidigt.. VA..Så jag fick vackert vänta en stund..Vid halv två var det uppehåll så jag gick ut..kom väl mindre än halvvägs så började det skvätta igen..Men det slutade så jag kunde ta min vanliga vända runt nere vid stranden..Där det för övrigt var mycket folk idag.Här går dom gärna till stranden oavsett årstid. Leker med barnen och picknickar. Antar det är en avkoppling från veckans jobb..Stranden här är fin och påminner mig alltid om GC..särskilt stranden i PdI..Men jag skulle helst åka ner igen. Det får bli när det är dags. Ha en bra söndag alla.Lena
   
 10. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Japp snö i Gävle i helgen. Men har varit i Norrköping i torsdag till idag. Där var det kallt men ingen snö.[8D]
  Har för mej att några på detta forum bor i Norrköping? Vi bodde på ett litet charmigt hotell "Södra hotellet". Och det var en jätte trevlig och lummig stad! Och vad bra att flygplatsen låg så nära centrum. Planen som landade och lyfte strök i vårat hotelltak :D
   
 11. cattis2

  cattis2 Medlem

  Vi är några från Norrköping här, det har du alldeles rätt i. Hagbard vet jag också jag själv då förstår. Undrar om inte ToLo också är härifrån.Ja visst är det mysigt i promenaden vid Södra Hotellet. Vi ska flyga från Norrköping när vi åker nu i november till GC. Lääängtar.
  Cattis
   
 12. Hagbard

  Hagbard Medlem

  Jovisst :D Hagard bor i Norrköping. Närmare i "Ghettot" Navestad Ringdansen.[8D][8D]

  Har de flesta planen flygandes över här. Mysigt sitta på balkongen och följa dom på väg till våran lilla flygplats..;);)

  Själv kommer vi flyga från Arlanda när det dax..[:p][:p]
  Mindre än 80 dagar[B)]

  Hagbard i väntans tider[^][^]
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis