svensk Mäklare playa de Ingles

Diskussion i 'Las Palmas' startad av mallisbrallis, 19 november 2010.

 1. mallisbrallis

  mallisbrallis Medlem

  Hej!

  Jag söker svensktalande mäklare på Gran Canaria, Playa de Ingles. Har kontaktat sweet home och km finns det fler? skulle bli överlycklig för svar. TACK! /Malin

  Malin
   
 2. stefan_s

  stefan_s Medlem

 3. Detta är enligt en mäklare här i Sverige den bästa sedan finns det en till och det är:

  http://www.homesweethomespain.com/

  Denna mäklare är enligt uppgift absolut inget att lita på. Han har lurat många köpare med sina fastigheter. Tex. sålt en bungalow som det var 1 år kvar som hyreskontrakt. De som köpte den, köpte nya möbler och när dom kom tillbaka bodde det andra människor där som hade hyrt bungalowen 1 vecka.

  Mvh
  Thomas Andersson
   
 4. elsueco

  elsueco Medlem

  Vill bara bekräfta föregående talare betr. Home Sweet Home!

  Har försökt reda upp affärerna för goda vänner som hamnade
  hos Home Sweet Homes. De har blvit lurade på över 500.000 SEK.
  Riktiga skojare, gangsters!!!!

  Känner till en mäklare som åtminstone ibland har svensktalande personal, Spaziocasa. Chefen Fernando talar i alla fall utmärkt engelska.

  "Farkost" här på forumet har köpt bostad via dem och vad jag vet är mycket nöjd.
   
 5. farkost

  farkost Medlem

  Kan verkligen instämma med föregående talare (roligt att höra ifrån dej för övrigt). Spaziocasa kan jag varmt rekommendera, dom har ganska nyligen anställt en kanarie som kan flytande svenska. Dessutom kan företaget sköta ALLT inför/efter ett köp. När vi köpte vårt 2007 så fick vi lov att ha en speciell juridisk representant, det behövs inte längre eftersom det finns på mäklarkontoret nu för tiden. Vi har flyttat alla våra papper dit nu också. Vi upplever mäklarna som MYCKET ärliga och har fått hjälp med ALLT även efter köpet.

  solis
   
 6. Danskan

  Danskan Medlem

  Instämmer med Farkost,vi köpte vårt i 2005,fick all hjälp både före och efter, jag visste inte att dom har fått juridisk representant:D skall flytta vårt när vi kommer ner 16/12[8D]
   
 7. farkost

  farkost Medlem

  Danskan: Gör absolut det, lite pyssel bara med att hämta ut från den förra o skaffa lite nya intyg, men värt både tid o pengar vill jag lova. Vi hade Asesores Canarios tidigare. Vänd dej till Spaziocasa så hjälper dom till. Vi bor på Monte Rojo, vart har ni ert boende?

  solis
   
 8. Danskan

  Danskan Medlem

  Vi bor på El Dragonal,PDI precis ovanför annexo centro,är ni nere i jul och nyår[?] Snart där:D
   
 9. Danskan

  Danskan Medlem

  Nu så jag det,vi är där samtidig[8D]
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis