The swedish chef...

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av xerxses, 19 november 2007.

  1. xerxses

    xerxses Medlem

    Hallå där webbred.... :)

    Hur går det med maten du håller väl oss uppdaterade om din praktik o utbildning hur det går..

    Låter spännande och frågan är ska du söka jobb därnere sen och finns det några möjligheter eller är konkurensen stenhård..?

    xerxses som är nyfiken igen..
     
  2. Webbred

    Webbred Medlem

    Nu åker jag snart ner och jag tänkte fixa praktikställe när jag är på plats. Vill nog kolla in köken och kockarna först. Rapporter kommer.
    Det ska bli intressant att se hur det fungerar i ett spanskt kök. Måste lära mig lite "köksspanska" bara. Men det blir mest och se, imitera och lära. Lukta, känna och pröva.

    Åker ner en lite ovanlig väg. Med Ryan Air från Skavsta via Frankfurt till Teneriffa och sedan färja till Gran Canaria.
    Flygbiljetten gick på 330 kronor, med alla avgifter.
    Hemresan fixar jag när jag ska hem, vilket inte brådskar...

    Jobb sedan är nog tänkbart, men först ska jag avsluta utbildningen. Nästa vinter blir kanske vid grytorna på Gran Canaria.
     
  3. xerxses

    xerxses Medlem

    Intressant färdväg ner..

    Tycker det låter som ett spännande initiativ med din satsning på något nytt tror säkert fler här tycker det med....

    Vore roligt om du håller oss uppdaterade hur det går... tack för infot...:)
     

Dela sidan

  1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
    Stäng notis