Till Norcopia San Augustin 3.6

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Anne, 2 juni 2009.

 1. Anne

  Anne Medlem

  Imorgon bär det av till Norcopia i San Agustin.

  Vi kollade vädret för kommande 10 dagar och konstaterade att det inte skulle bli något vidare båtväder här hemma. För övrigt har vi haft en underbar seglarhelg här i S:t Anna skärgård på ostkusten.

  I slutet av förra veckan hade Ving jättebra pris 4.800:- inkl flygtillägg för 2 personer i en 2-rumslägenhet med utsikt över hav, en vecka från Arlanda. Vi slog till direkt.

  Vi har tidigare bott på de flesta ställen på sydkusten av Gran Canaria men inte i SA. Det är ju så många här på forumet som prisar S A. Vi får väl se vad vi tycker.

  Just under sommarmånaderna kan jag tänka mig att det kan vara lite "dött" i San Agustin med stängda affärer, restauranger och hotell.

  Vädret därnere ser ut att bli fint men kanske lite blåsigt, men vi ska nog härda ut.

  Hälsningar Anne
   
 2. Pellis

  Pellis Medlem

  Ni kommer säkert att få det jättebra! Norcopia är ett omtyckt lägenhetshotell.
  Det är ganska dött därnere nu men ack så skönt men folktomma stränder!!!

  Vet inte hur många restauranger som är öppna i köpcentrat eftersom jag inte besökte detta enormt tråkiga komplex när vi var där i maj. Audio Mare (Stavas det så) vet jag har öppet (ligger högst nästan högst upp) och där har dom bra mat. Annars finns det ju sååå många andra bra restauranger runt omkring!

  Gå till Egoista och ät lunch! Ligger efter strandpromenaden i botten på stora hotellet Beach Club! Super!

  Trevlig resa!
   
 3. coconut

  coconut Medlem

  Ha det toppen...Pizzerian pellis nämner e super...
  Vi var där förra juli å då va det jättedött men de finns ju taxi å buss...å inget ont som inte för nåt gott me sig...tomma stränder som nämns e ju inte fy skam...:)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis