Trevlig semester

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av smalandskvinna, 13 december 2007.

 1. Önskar alla som skall fira jul och nyår på Kanarieöarna.
  Fina helger med mycket sol och varmt. Även den goa maten inte att förglömma.
  Själv får jag längta till våren.
  Har vännen som kom hen för en vecka sedan. De var inte så nöjda med vädret. Många dagar med moln men inget regn illafall. Hoppas ni får det bättre med vädret.
  Ewa :)
   
 2. rogman

  rogman Medlem

  Håller med Ewa helt och fullt. Nu hoppas jag bara på lite tur hos landstinget så jag får åka till Valle Marina...igen! [:I]
  Kan vi inte hålla en kollektiv tumme för att uttagningsläkaren vaknat på rätt sida och för att vädret ska bli kanooon där nere nu i jul?

  Feliz Navidad...heter det väl....på spanska :D
   
 3. Tänk om vi hade så bra här i Kalmar Län. Att man kunde få en resa betald söder ut av landstinget. Här får man betala själv om man vill ha lite sol och värme.
   
 4. rogman

  rogman Medlem

  Nåja betald e den ju inte helt, vi står ju för en del av priset själva, även om det är rätt lågt pris för tre veckor. (1.600:) sedan måste man ju ha Svår pso/pso-artrit eller atopiskt exem för att få åka.[:I]
  Å sen e det ju ingen semester direkt när man åker på en vårdresa. Det är hårt arbete varje dag ...dvs minst 6-8 tim solande / dag.
  Ett å annat saltdopp hinner man ju med oxå.;)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis