Vädret nu?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Ante79, 31 januari 2011.

 1. Ante79

  Ante79 Medlem

  Hej!

  Åker ner till Gran Canaria snart och jag undrar om det är någon där nere nu som kan berätta lite om vädret. Har sett att det har varit ostadigt väder ett tag. Ser på prognoserna att det bara är runt 18 grader. Stämmer det?
   
 2. Maddzuz

  Maddzuz Medlem

  Ledsen att behöva säga det men det är kallt och blåsigt nu.
  Hoppas det blir finare snart....
   
 3. anneghost

  anneghost Medlem

  Jag sitter i Taurito och har skiner solen och det ar varmt ute. Jag har varit har sedan i onsdags och jag har haft en dag med daligt vader. I lordags da det var riktigt ovader i Las Palmas lag jag pa stranden i Puerto Mogan och njot. I gar var det ocksa riktigt fint vader har dar jag ar pa on. Varmt och soligt.

  Annelie
   
 4. staffan

  staffan Medlem

  Kan bara säga som så att vädret just nu är rent skitväder....kallt och blåsigt varvat med lite regn. Men dom säger att det är på ändring nu och att bra väder på gång. Just nu fryser man när man är ute.
   
 5. farkost

  farkost Medlem

  Oj oj oj[8)] Å vi som åker på fredag :( Men som du säger Staffan,,,,,en ändring ska ju vara på väg. HOPPAS:D:D:D

  solis
   
 6. anneghost

  anneghost Medlem

  Jag sitter i Taurito och vantar pa bussen hem, solen skiner och det ar varmt. Sag pa spanska nyheterna och resten av veckan och helgen ser fin ut.

  Annelie
   
 7. Soltörstig

  Soltörstig Medlem

  Ååh, så glad jag blir! På lördag styr vi kosan mot Taurito, hade ju varit lite smolk i min bägare om inte solen tittat fram [8D]
  Tack för intressant info och hoppas du kommer "safe" hem!
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis