Vattenfall och badbara källor på Gran Canaria

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Dennis, 25 oktober 2009.

 1. Dennis

  Dennis Medlem

  Ni kanske vet, finns det något läcker "vattenfall" man kan bada under på Gran Canaria?

  Eller något annat liknande, källor mm.

  Tacksam för tips från er

  resgalen sol & havälskare
   
 2. Det ända jag har hört talats om är ett konstgjort vattenfall som fin på LOPESAN BAOBAB RESORT ett lyxhotell som ligger vid meloneras. Jag är lika nyfiken som du att få reda på om det finns några naturliga.

  Pierre
   
 3. Dennis

  Dennis Medlem

  Det enda jag hittar i källväg, vattenfall ska finnas på något vid Maspalomas fyr. Spa corallium . Vattensängar, egyptisk ångbastu, iskallt vatten [B)] med vita stenar. Tropisk lagun, lavagrotta och en grotta med saltvatten som man tydligen kan flyta runt i. Troligtvis väldigt dyrt också.

  Det finns troligen inget "naturellt" som jag frågade om:(

  Har någon besökt detta spa? eller ännu bättre, tips på verklighetens varma källor
  Må gott alla!

  resgalen sol & havälskare
   
 4. tindaya

  tindaya Medlem

  Hej hej, har sett fotografier tagna av min dotter vid vattenfall på ön men har ingen aning om var det var. Hon minns ej riktigt heller bara att det var vid Cruz de Tejeda. Hittar en hel del om de små vattenfallen på spanska, men inget på svenska...

  Och det är vidunderligt vackert däruppe, det kan jag lova! Har varit många gånger däromkring men minns som sagt inte direkt vattenfallen.

  Anette :)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis