Vi söker två Mäklare/säljare till San Agustin

Diskussion i 'Boende på Gran Canaria' startad av jobbapagrancanaria, 22 juni 2011.

 1. Vi söker två Mäklare/säljare, placeringsort San Agustin, Gran Canaria.

  Bolagets inriktning är förmedling av hus och lägenheter på Gran Canaria. Flerparten av kunderna kommer från norra Europa så som Skandinavien, England och Tyskland.

  Till vårt nya kontor i San Agustin på Gran Canaria söker vi nu två kompetenta och entreprenörsinriktadepersoner, språkkunniga säljare. På vår Gran Canaria finns idag två duktiga medarbetare. Företaget har medvind och fler kontor kommer att öppna under kommande år.

  Primärt består arbetsuppgifterna av att söka säljare och köpare av bostäder. Det innebär att du som person måste vara oblyg och inte vara rädd för att kontakta en säljare samt bevakning av affärsmöjligheter.

  Det som skiljer Spanien jämte Sverige gällande förmedling av fastigheter är många så som att i Sverige krävs en utbildning på två år samt registering hos Fastighetsmäklarnämnden. Detta gäller ej i Spanien och vi står för din utbildning.

  Ditt uppdrag kommer att kräva stort engagemang och intresse för den lokala marknaden, flexibilitet och initiativförmåga.

  Vi ser gärna att du har jobbat med försäljning mot privatpersoner. Stort plus i denna rekrytering är språkkunskaper, längre utlandsvistelse samt säljerfarenhet.

  Som person är du serviceinriktad och affärsmässig. Du tycker om försäljning och har en god portion humor vilket gör att människor tycker om att jobba med dig.

  Hos oss har du stor möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Din inbyggda drivkraft att utveckla dig själv och företaget är en egenskap som vi värderar högt.

  Lön: enligt överenskommelse
  Tillträde: enligt överenskommelse

  Vänligen skicka ett personligt brev, samt CV till <BORTTAGEN>

  Varmt välkommen med din ansökan!
   
 2. Emtehed

  Emtehed Medlem

  Hur seriöst är ett företag med gmail adress?
   
 3. farkost

  farkost Medlem

  Skulle vara intressant att veta vad er mäklarbyrå heter.
  Vad för slags bostäder rör det sej om?
  Vet ju att det finns en mycket bra mäklare nere i SA shoppingcenter, därav frågan.

  solis
   
 4. Det finns en anledning till att vi har valt att ej gå ut med våra uppgifter gällande domän och företagsnamn. Jag har full förståelse för er fundering gällande domänadresserna dock är detta inte helt ovanligt, svenska konsulatet använder hotmail, terra.es, gmail etc.

  De som är intresserade av att jobba på ett bra välskött företag är välkommen att ansöka.

  Dessa personer erhåller självfallet alla uppgifter. Dock är det ett ställningstagande som vi har gjort och vår tro är att flertalet som besöker denna sida har intresse av Gran Canaria och många bor redan på Gran Canaria och det är primärt de personerna som vi söker. De som bor på Gran Canaria vet om att detta är mycket vanligt att förekommande att man använder andra domänadresser än det egna företagets.
   
 5. Tackar för din förfrågan, självklart kan vi svara på detta dock vill vi inte lägga ut det publikt på webben ännu. Men det verkar som du känner till Gran Canaria väl.
  Vi vet att det är primärt att veta vilket företag det gäller och självklart förmedlar vi den information till de som visar intresse av våra erbjudna lediga tjänster.

  Det stämmer att det finns en hel del duktiga mäklare i San Agustin. Mäklare i Spanien samarbetar även över företagsgränserna och ofta är det de unika personer som jobbar på respektive kontor som är de som skall ha all uppmärksamhet för gott arbete och inte företaget.

  Det vi är inriktade på förmedling av bungalows, radhus, villor och lägenheter. Vi är medlemmar i ACEGI nätverket för fastighetsmäklare på Kanarieöarna.

  Vi arbetar inte med time-shere eller med uthyrning av bostäder. Detta för att det inte ingår i vår affärsmodell. Det innebär att vi inte kan sälja time.shere som någon har köpt och önskar sälja. inte heller inrymmer vår affärsidé att efter förmedling hyra ut kunders bostäder. Det finns många företag som är duktiga på dessa saker som vi har valt att inte göra. Det vi gör är att vi rekommenderar andra företag som jobbar enbart med dessa frågor.

  Är det så att du är intresserad vänligen av att veta mer vänligen lägg ett mail med följande primära uppgifter. Vill Ni dela med dig av fler uppgifter gör gärna det.

  Bostadsort idag (dvs finns Ni på Gran Canaria eller i Sverige
  Språkkunskaper, vilka språk pratar Ni?
  eventuellt tidigare försäljningsarbeten
  Ålder (anledningen till detta är att vi söker en senior person och en yngre)
  telefon nr
   
 6. GranCanarias

  GranCanarias Medlem

  Det är väldigt vanligt att företag i Spanien använder ex Gmail, Hotmail mfl, Märkligt kan man tycka men så är det. Enklast vore det att använda sig av en mail kopplad till sin domänadress och webbhotell.
   
 7. Webbred2

  Webbred2 Medlem

  Ett seriöst företag köper en annonsplats på denna sida. Med en annons på kanarieoarna.nu når man säkert alla intressenter när man vill rekrytera :)
   
 8. Emtehed

  Emtehed Medlem

  Lite suspekt att via ett diskussionsforum smyga in gratisannons på detta sätt:(
   
 9. tindaya

  tindaya Medlem

  Instämmer helt!!! I vilket fall som helst skulle man ha undertecknat med företagets namn och/eller kontaktperson och inte enbart en emailadress . . .
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis