Webcam Avenida de Tirajana?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av mickemaria, 29 januari 2010.

 1. mickemaria

  mickemaria Medlem

  Vet någon vad som har hänt med kameran som visar korsningen avenida de tirajana /avenida de gran canaria i Playa del Ingles?
  Vi saknar den!!
  Samma bild visas sedan den 20/1.
   
 2. Riggan

  Riggan Medlem

  God kväll!
  Jag brukar gå in på grancanariaonline och där är det många webkameror som inte funkar så jag har också undrat vad som har hänt.
  På den sidan har jag kunnat och titta på bl.a. Las Burrasstranden i S.A.men det funkar inte alls sedan en tid tillbaka.Tråkigt nu när vi snart ska iväg dit.
  Ha en trevlig helg trots vinterkylan
  Riggan som alltid längtar efter sol och värme

  Riggan
   
 3. Gia

  Gia Medlem

  Det är jättetråkigt när webkameror som man brukar titta på bara försvinner. Jag brukade också titta på kamerorna på Las Burrasstranden och götta mig lite. Till er som ska till SA kan jag tipsa om denna webcam i SA

  http://212.145.204.191:8091/cgi-bin/guestimage.html

  God natt sov gott!

  Gia
   
 4. mickemaria

  mickemaria Medlem

  Ja visst är det kul med webkameror och speciellt när de uppdateras -inte typ varje halvtimma eller så, utan som den vid Av. de Tirajana varannan sekund.
  På nyårsafton satt vi och tittade på fyverkerierna en timme efter våra här hemma. Riktningen på kameran är dessutom rakt mot kyrkan i Kasbah och Los Nardos där vi bodde 2-9 dec 2009. Webkameran sitter också vid restaurang Espetada som vi för första gången (efter tips) besökte under den senaste resan till ön. En restaurang verkligen att rekommendera, bäst är dock att reservera plats!

  Vi har nu lagt våra resealbum på picasaweb, titta gärna på bilderna där!

  Trevlig helg alla!

  ¡Tenga un día agradable cada uno!

  Have a nice day everyone!

  Micke & Maria
   
 5. cattis2

  cattis2 Medlem

  Vilka härliga bilder! Tack för att ni visar dem!
  Ha en trevlig helg ni med!
  Cattis
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis