Billiga flygbiljetter

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av cattis2, 9 mars 2005.

 1. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej
  Jag undrar om det är någon som vet om flygbolag med lågprisbiljetter till Gran Canaria, och som flyger under sommaren? Har letat men de flesta verkar sluta flyga dit i april. Hoppas någon vet:).
  Cattis
   
 2. Pellis

  Pellis Medlem

  Hej Cattis! Vet egentligen inte vad du menar med billigt. Sista miuten direkt från Sverige blir ju billigt om vädret är dåligt här hemma och om man har is i magen å vänta. Vi flyger alltid med Spanair (www.spanair.se)mycket beroende på att de har barnrabatter, på charter betalar barn lika mycket som en vuxen.
  Du har ju även IBERIA MEN det kluriga med att åka reguljärt är att det blir dyrare och dyrare ju närmare avresedagen du närmar dig. Nu är det billigast att boka sommaren med reguljärflyg men som sagt en månad innan är priset helt annat.
   
 3. AnneliH

  AnneliH Medlem

 4. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej! Jag menade väl inte direkt billiga utan precis som du svarade, billigare än charter när man åker med barn. Tack så jättemycket för svaret!
  Cattis
   
 5. Anna

  Anna Medlem

  Hej Cattis!
  Jag har hittat en bra sida, fast det är ju beroende på om du vill ha endast flygstol och ospec. resa. www.solfaktor.com
  Där går du vidare på "uppslaget" till höger. Väljer charter eller endast flyg, klicka på priset och sen följer massa bra flygstols priser:)
  Hoppas det kan vara till nytta!
  Anna
   

Dela sidan