Fotoram
Senaste aktivitet:
3 januari 2017
Blev medlem:
23 december 2014
Inlägg:
2
Mottagna gillanden:
0
Kön:
Man
Ålder:
40
Hemsida:
Från:
Spain.
Sysselsättning:
Fotograf

Dela sidan

Fotoram

Medlem, Man, 40, från Spain.

Fotoram sågs senast:
3 januari 2017
  1. Det finns inga kommentarer på Fotorams profil än.
 • Laddar...
 • Laddar...
 • Om

  Kön:
  Man
  Födelsedag:
  9 juni 1981 (Ålder: 40)
  Hemsida:
  http://www.fotoram.eu
  Från:
  Spain.
  Sysselsättning:
  Fotograf
  Efter att under tvåårstid studerat Digital Bildbehandling vid Fotoskolan i Stockholm, är det nu med stor motivation som jag ger mig ut i arbetsmarknadens djungel.
  Sedan jag startade min egen firma - Foto R.A.M Reklam & Annat minnesvärt - i november 2009, så har jag utvecklats från att till största del arbeta som interiörfotograf åt mäklare i Umeå till att fotografera allt ifrån natur, interiörer, reklamprodukter, bröllop till studiofotograferingar såsom porträtt, skolelever, barn och gravida magar.

  Vad kan jag? Jo. Som bildbehandlare/retuschör och fotograf i grunden är det känslan och intresset för detaljer som ligger i fokus. Allt för att skapa en naturlig men nästintill perfekt upplevelse av en bild eller utskrift. Arbetet sker bl. a med en noggrann precision av ljussättningar, anpassningar och finjusteringar på de “rätta” ställena. Man arbetar även med avancerat montage av en bild eller konst, allt för att skapa en fantasifull och förvrängd uppfattning av verkligheten som ändå ska kännas naturlig och verklig. Utöver detta tillkommer även jobb såsom att anpassa bilder inför tryck (till tidningar, böcker eller digitala medier), lägga 3D-objekt i en bild, videoredigering, lägga in text på annonser, byta bakgrund på en bild, etc.

  Tills februari 2016 har jag haft en praktikplats på Västerbottens Museums fotoarkiv där jag bl. a fått arbeta mycket med att bildbehandla en stor del av Sune Jonssons fotoverk samt sätta dessa på print. Innan dess hade jag under ett halvår en vikarietjänst på tryckeri och framkallning av bilder samt kundbemötande var en stor del av arbetsuppgifterna.
 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis