Welltours
Senaste aktivitet:
1 april 2022
Blev medlem:
15 december 2018
Inlägg:
11
Mottagna gillanden:
0
Hemsida:
Från:
Stockholm
Sysselsättning:
Företagare

Dela sidan

Welltours

Medlem, från Stockholm

Welltours sågs senast:
1 april 2022
  1. Det finns inga kommentarer på Welltourss profil än.
 • Laddar...
 • Laddar...
 • Om

  Hemsida:
  http://welltours.se/
  Från:
  Stockholm
  Sysselsättning:
  Företagare
  Företagare som är född och uppvuxen i Stockholm. Efter att ha gjort karriär i Stockholms näringsliv och hela tiden med en strävan efter mera så fick kroppen och hjärnan till slut nog. Jag/vi tog ett livskvalitetsbeslut och flyttade till Gran Canaria.

  Här på Gran Canaria så driver vi nu vårt eget företag inom hälsoturismen med våra skräddarsydda hälsoresor , träningsresor och träningsläger.

  Detta är ett beslut som vi aldrig ångrat (ska vara då att vi inte gjorde det tidigare än vad vi gjorde). För många så är Gran Canaria endast sol, bad, ökenlandskap, sangria och stora tyska herrar i alldeles för färgglada små speedos. Håller man sig till turistorterna på södra delen av ön så är det lätt att tro att just detta representerar hela Gran Canaria, det kan inte vara mera fel.

  Ön erbjuder något för alla intressen och smaker trots sin litenhet. Man kör från norr till söder på c:a en timme och runt ön tar det c:a 4-5 timmar. Sol, bad och shopping i all ära men kultur, musik, sport, rik historia, restauranger, nattliv, fantastisk natur och så otroligt mycket mera väntar om man bara tar sig ett stenkast bort ifrån turistorterna.

  Ofta så har man hört talas om eller t.o.m bott på turistorter som Playa de Ingles, San Agustín, Maspalomas och Puerto Rico. Dock så har man sällan hört talas om eller besökt fantastiska ställen som byn Tejeda (missa inte när alla mandelträden blommar i jan/feb), magiskt vackra Agaete eller mystiska Moya.

  Vi hjälper gärna till med tips, tankar och information om vår vackra Ö om du själv planerar skön semester på Gran Canaria. Kanske du t.o.m funderar på att flytta hit och är i behov av rådfrågning och ett bollplank.

  Vi söker ofta duktig personal till vår verksamhet, Welltours och Den Skandinaviske Massör.

  Så tveka inte att kontakta oss.

  Signatur

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis