2009 års karnival

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Peter_W, 28 maj 2008.

  1. Peter_W

    Peter_W Medlem

    The carnaval is on 6-28 Feb 2009, the theme is "Piratas".

    Lite info om kommande karnival, nu får man se till att planera in resan.
     
  2. Riggan

    Riggan Medlem


    Tack, Peter för den informationen.
    I år missade vi karnevalen med en vecka.:(
    Men nästa år har vi planer på att åka vecka 8+9 så då blir det ju perfekt.
    Jag smygläser resor, för "guben" skulle aldrig planera eller beställa en resa. Det är tur att jag utnämnt mig själv till reseledare:D. Då kan jag ju slå till när jag vill!!
    Troligtvis blir det San A igen. Jag trivs med lugnet där. Sedan kan man ta strandpromenaden in till t.ex karnevalen.

    Ha en fortsatt underbar sommarkväll
    Kram
    Riggan


    Riggan
     
  3. fbkmarie

    fbkmarie Medlem

    Det är väl inte den vanliga eller[?] för den varar väl inte så länge, i vintras har jag för mig den bara va en vecka vi missade den precis. Däremot året innan va vi där när den pågick och det va ett himla liv, schowerna på yombo höll på tills fyratiden på natten,sedan under hela kvällen och en tid in på natten smällde dom av fyrverkerier så larmen på bilarna på los arcos gick igång, ganska läskigt[xx(]:D nåväl ha en bra kväll kram på er alla marie:D[:eek:)]
     
  4. Riggan

    Riggan Medlem

    Marie!
    Det är en av anledningarna till att jag trivs i San A:D.
    Nära till PI men lugnt om nätterna[|)]
    Sommarkram från Nybro
    Riggan som har sol och värme[8D]

    Riggan
     
  5. fbkmarie

    fbkmarie Medlem

    Hej på dig riggan, måste ju faktiskt tillägga att det är bara då vi hört oväsen. los arcos ligger ju en liten bit från yombo inte jätte långt men ändå lugnt, så annars sover vi allt, fast det är ju väldigt mycket fest o glam runt den här festivalen vi har aldrig deltagit själva för förra året då ville vi bara ta det lugnt vår andra vecka så vår resa gick hem samma dag den va slut. Fast det är nog väldigt fint satt en dag nere vid pubarna på yombo eller dag, det va mot kvällen innan schowerna skulle börja och jag får säga det att folken som skulle uppträda va urtjusiga:D Vilken tur vi har med vädret på lördag ska våran dotter gifta sig så bu blir vigseln ute ska bli jättekul, skriver och berättar hur det va hoppas vädret är fint hos er andra också kram/marie[8D][8D][8D]
     
  6. Riggan

    Riggan Medlem

    Marie!
    Visst är det härligt med karnevalen. Att få se alla dessa som klär ut sig i vackra kläder. Fast jag har väldigt svårt med alla ljuden så jag har alltid mina öronproppar.
    Måste bara berätta om förra året när min man och vår gode vän nästan blev "kidnappade" från min väninna och mig medans vi var på en toalett.
    När vi kom ut stog två guy-killar, utklädda till världens sötaste poliser och undrade om våra män var intresserade av dem[:0]:([xx(]!!
    Men allt slutade med att vi alla fick oss ett glatt skratt. Killarna var jättetrevliga. Jag skämtade med dem och sa :don´t take my husband.
    Då tog han mig under armen och skulle låtsas att vi kunde gå iväg istället.

    Vad härligt det låter med bröllopet på lördag. Jag ska tänka extra mycket på dig då. Vädret verkar ju hålla i sig.
    Berätta hur det avlöper. Önskar ibland att jag hade en dotter att gifta bort. Nu har jag två söner istället. En som är ensamstående och en som är sambo. Så det kan väl tänkas bli ett bröllop så småningom.
    Håll med om att det är något visst med bröllop. Man blir tårögd bara att tänka på det.
    Ha det riktigt bra och njut av bröllopsdagen!
    Kramar
    Riggan som ska till Öland imorgon igen. Solen och vindarnas Ö


    Riggan
     
  7. fbkmarie

    fbkmarie Medlem

    Hej igen riggan. Ja det finns mycket tokigt folk fast oftast trevliga. Ligger på altanen och försöker få färg till imorgon men attans så varmt[8D] fick gå in och ta en paus, ja det ska bli så skoj, nu i mars gifte sig även stora pojken så det har varit en dyr vår hör av mig om hur allt avlöpte, ha en härlig helg på öland och även ni andra också kram/marie[8D][8D][8D]
     
  8. AnneliH

    AnneliH Medlem

    Lite roligt att titta och läsa om Karnevalen för oss som inte kan vara där :)
     
  9. StefanG

    StefanG Medlem

    Nu åker vi ner på lördag till San Agustin....undrar om man skall ta en tur till Las Palmas och uppleva karnevalen eller inte....
    2007 landade vi i Pto. de la Cruz, Teneriffa och upplevde 2 veckors karnevalande och förra året kom vi lagom till Pto del Carmen, Lanzarote för att uppleva karnevalen där.
    Skall man köra ett karnevalsrace till eller är man mätt???:D
     
  10. AnneliH

    AnneliH Medlem

    StefanG...
    Karnevalen brukar hålla till på cc Yumbo i PdI.... efter Las Palmas...vet inte datum...men jag tror det blir så i år med...då korar de allehanda karnevalsdrottningar varje kväll i en vecka...brukar vara massor av jippon och fyrverkerier. Vet inte hur det är i år i dessa kristider om de har dragit ned på det. I år är det ju Pirat tema :D
    Jag skulle då definitivt kolla in karnevalen om jag var på plats!

    Ha en trevlig semester![8D]


    AnneliH som längtar till solen
     
  11. Webbred

    Webbred Medlem

    Här är en karnevalsfilm som kan ses via Youtube:

     
  12. elsueco

    elsueco Medlem

    Karnevalen i syd, i Yumbocentrat, är mellan den 12 - 23 mars 2009.
     
  13. Webbred

    Webbred Medlem

Dela sidan

  1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
    Stäng notis