Vad innehåller Magsjuke-spruta?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Lily11, 20 februari 2010.

  1. Lily11

    Lily11 Medlem

    Kom nyligen hem från G.C. Där drabbades jag av en rejäl magsjuka med kräkingar...tydligen ngn epedemi som gick..Jag fick åka till en klinik för en spruta i rumpan. På 10 minuter skulle kräkningarna sluta sa de. Just då gjorde jag bara vad de sa åt mig att göra, å ställde inga frågor..men nu efteråt undrar jag..vad gav de mig? Kollade på kvittot..78 euro injection står inte mkt mer...Magen är forfarande inte i sin ordning..men det kan väl ta sin tid.. Ngn som vet vad sprutan innehåller??
     
  2. coconut

    coconut Medlem

    Usch vad tråkigt att bli så kass på sin semester...samma sak hände min son när vi var utomlands(bulgarien) och det framkom sen att det var många som vart sjuka...

    Hoppas magen blir bra snart sålivet går tillbaks till det normala... För andra som läser tråden: Det finns tips på att undvika magsjuka på resan i en artikel på hemsidan.

    Sprutan vet jag inget om men ska bli intressant och höra om nån annan vet....
     

Dela sidan

  1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
    Stäng notis