1 veckar kvar!!

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Sylva, 24 september 2006.

 1. Sylva

  Sylva Medlem

  Jaa! Äntligen!
  Idag är det bara 1 vecka kvar innan vi åker.
  Till San Augustin och Rochas. 12 dagar blir vi kvar, sista veckan kommer våra tre grabbar ner tillsammans med sina flickvänner. Toppen! Kära "gubben" blir 50, har ni något bra förslag vad vi ska hitta på? Gärna i S.A eller P.I.
  Vi har ju varit nere många gånger, men inte varit ute så mycket, mest bara lapat sol, badat, läst och varit på mindre ställen på kvällarna.Ungefär typ "Loopy´s", där var vi i början när vi var nere, men tycker inte det är så trevligt där längre.
  Kram//Sylva[8D]

  Sylva
   
 2. klara

  klara Medlem

  Hej Sylva!
  Las Brasas är ett mycket bra steakhouse inne i PDI, som ligger på Tirajanagatan. De har mycket fin mat och dessutom får du väldigt mycket på tallriken. det är ett ställe som vi varmt rekommenderar, min make och jag. Det passar alldeles utmärkt att fira 50-årsdag på. Vi åker den 18 oktober till Meloneras, också på gran canaria. Vi ska fira min makes 60-årsdag där. Då går vi och äter på en resturang som heter Toro Piedra. Den resturangen har också mycket fin mat och ett kanonbemötande. Vi var där flera gånger i fjol och var lika nöjda varje gång. Efter vi har ätit den dagen han fyller år, avslutar vi kvällen på Playa del sol, så vi får svänga de lurviga. Det kan ju behövas efter god mat och dryck. En trevlig resa och ett trevligt födelsedagsfirande önskar Klara
   
 3. tjollan

  tjollan Medlem

  :) Jag är inte det det minsta avundsjuk.....
   
 4. n/a

  n/a Medlem

  Hej Sylva!!

  Vad lustigt; jag åker också till Rocas(om tio dagar)och skall fira min 50-årsdag där. Gissningsvis blir det sköna bad kombinerat med ett och annat restarantbesök. Vi min ålder krävs inte så mycket mer....

  Robert
   
 5. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Hej. Jag/vi var nere i San Agustin och firade min 50-års dag förra året. Vi var på Tre Hjärtan längst upp i köpcentrat och fick god mat oah fin sevice. När man ätit kan man svänga sina lurvia på samma ställe om man tycker om att dansa.
  Vi åker ner tii S A den 14/10 och stannar 2 veckor. Det ska bli så härligt.
  Karin
   
 6. Trams

  Trams Medlem

  Hej Sylva!
  Gud vad skönt att få åka ner nu!
  Jag blir INTE ett dugg avundsjuk!:)
  Hoppas att ni får det skönt. Tyvärr har jag inget tips på vad ni ska hitta på där nere...
  /Trams
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis