Airbnb första gången

Diskussion i 'Boende på Gran Canaria' startad av millediablo, 15 mars 2015.

 1. millediablo

  millediablo Medlem

  3:e gången på Gran Canaria. Denna gång inget hotell bokat utan AirBnb. Syftet är prisskillnad, utrymme (cyklar), avskildhet etc.

  6800kr i 2 veckor för en 3:a (delat på 2). Innehavaren får 6k (ej helt 100%) resterande går till förmedlingen. Regler om AirBnb tar jag inte här då det är lätt att hitta för den som googlar.

  I vårat fall så bor vi i El Tablero som ligger några km norr om Maspalomas och på andra sidan motorvägen. Bra hyresvärd, fräsch (ny) lägenhet nära köpcentrum.

  2 nätter in så finns det inga negativa saker att säga överhuvudtaget om detta boende, tvärtom så trivs vi bättre här än på hotell. Mer utrymme för egna saker som dator, högtalare mm. Det känns mer som hemma.

  Jag kommer att använda denna boendeform igen, hoppas framförallt på en kontinuitet på just denna adress.
   
 2. Emtehed

  Emtehed Medlem

  millediablo: Låter positivt, återkom gärna med fler erfarenheter.

  JanE som hyrt privat boende flera gånger via olika vägar och varit nöjd. Är därför även nyfiken på Airbnb;)
   
 3. millediablo

  millediablo Medlem

  El Tablero är faktiskt vida överlägset Sonnenland och Maspalomas när det gäller gastronomin. Vi har ätit den bästa biffen och pizzan någonsin. Pizzerian förestås av italienare från Napoli och restaurangen av en ung man med goda viner och Serrano som skärs upp vid beställning. Bilder och mer info kommer vid hemkomst då uppladdning av data inte riktigt håller önskad hastighet.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis