Airtours Beach Club-Bahia Feliz

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av mojo, 30 januari 2007.

 1. mojo

  mojo Medlem

  Hej alla!

  jag och min familj (vi har två killar 9&11år) ska åka till GC 23/2 och bo på Airtours Beach Club i Bahia Feliz. Hotellet verkar bra, men jag undrar lite över stranden tunt det området. Det står att hotellet ligger direkt vid stranden men att det är mest klippor där. Vet någon om man kan bada där eller är det till att åka bil? Vi har hyrt en hela veckan. Tar tacksamt emot tips på vart man ska bada, och skriv gärna var stranden ligger och inte bara vad den heter så är ni bussiga:)
  Fukar det att gå mellan BF och San Augustin?
  Tack på förhand!
   
 2. Johanna

  Johanna Medlem

  Stranden i Bahia Feliz har varit uppe på detta forum många gånger! Sök gärna i sökrutan för att läsa mer! Det går att bada men det är mycket sten och ibland stora vågor, men vi badar alltid där ialla fall! Vill ni åka på utflykt och bada tycker jag att ni skall åka till Amadores eller Anfi någon dag! Visst kan man gå från Bahia Feliz till San Augustin men det är en bit, det tar väl ca 40 minuter att gå! Men det går bra att åka buss och skall Ni ha bil är det ju inga problem. Eftersom ni har bil tycker jag att ni skall åka och handla på Atlantico om ni tex skall fixa frukost själva, det blir mycket billigare än att handla i Bahia Feliz. Atlantico ligger mellan Bahia Feliz och flygplatsen.
   
 3. mojo

  mojo Medlem

  Tack för tipset! Jag har nyss hittat hit och inte läst alla inlägg, men jag ska absolut kolla runt. Det verkar som ni har grym koll på hur det går till där nere!
  Tack för tipset om var man ska handla mat, vi har tänkt äta frukost "hemma". Tidigare resor har vi ätit på hotellet och det känns faktiskt lite stressigt, så vi ser fram emot att njut av den på balkongen istället!
   
 4. n/a

  n/a Medlem

  Hej Mojo
  Nej, det finns ingen strand där,den närmaste är i BF men den är ocksa dalig.Efter det kommer Äguila Playa och det är en stenstrand ,sedan San Agustin stranden och sedan Playa de las Burras som ligger vid San Agustins köpcenter.
  Nästa är själva playan i Playa Ingles som sträcker sej ända till Maspalomas och Meloneras(den med sanddynerna)
  Beach club ligger en bit upp fran BF och att ga till s.Agustin är langt.Bussar gar fran vägen vid BF.
  Om ni vill aka längre ut sa är stränderna vid Anfi del Mar vid Pata la vaca eller Amadores stranden efter Puerto Rico de bästa alternativen fast lite langt med bussen men däremot med bil gar det pa en kvart.
  Hotellet är fint fast ligger lite avsides fran allt.
  Hoppas ni far det fint.


   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis